İlhan sonuçtan çok memnun

18 Mart 2024 14:28
İlhan'ın Teşekkür Mesajı
“Markaya ilgisi için teşekkür ederim ayrıca Alibeyköy servis İsmail çelik beye çok teşekkür ederim ilgi ve alakası güler yüzü için🙏”

Motolux rossi RS 125 CC motor aldım, İstanbul Kağıthane'deki bir bayiden. Motoru bayiden teslim aldığımda motor arıza ışığı yanıyordu. Yetkili satıcı, 500 km bakımda teknik servis ışığının söndürüleceğini ve bir problem olmadığını söyledi. 500 km tamamlandığında, servis ilgilenmedi. 2000 km bakımı için başka bir yetkili servise götürdüm. Orası da beyin arızalı olduğunu ve fabrikada parça olmadığını, zaten bu şekilde kullanmam gerektiğini belirtti.
Motolux satış servisini aradım; onlar da 'biz sadece satıcıyız, fabrikayla görüşün' dediler. Bu markayı ve teknik servislerini; servis değil, kural, disiplin, personel yok.

18 Mart 2024 14:50 (Şikayetten 22 dakika sonra)
26 Mart 2024 15:40

Burak
Burak

Merhaba hocam aynı motor ve aynı sorun bende de var nasıl çözüldü acaba sorun yardımcı olur musunuz bana

Emre
Emre

5 kere art Arda kontağı aç kapat sonrasında arıza lambası sönüp yanmaya başlayacak motoru çalıştır sönene kadar sür.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Motolüks Müşteri Hizmetleri Ve Teknik Destek Sorunları

Hüseyin
08 Kasım 2024 18:56
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Motolux Yetkili Servislerinde Fiyat Ve Hizmet Tutarsızlığı

Kadir
02 Temmuz 2025 15:43
Samet sonuçtan memnun

Motolux Mtx 125 Pişmanlığı

Samet
10 Temmuz 2024 01:01
"Motolux firmasından G** hanım konuyla farklı zamanlarda beni arayarak ilgilendi ve sorunumu çözüme kavuşturdu, kendisine ve firmaya teşekkür ediyorum. Şu an için arıza vs kalmadı umarım tekrar etmez ve memnuniyetim devam eder"