Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Motolüks Müşteri Hizmetleri Ve Teknik Destek Sorunları

08 Kasım 2024 18:56

Motolüks Rossi RS 50 CC motosikleti sıfır olarak aldım. 2.5 sene sonra enjeksiyon beyninden arıza verdi. Beyni servise bıraktım, arıza tespiti için Motolüks'e gönderdim. 2 hafta sonra sorduğumda, Motolüks fabrika kabul etmediğini ve benim sıfır almam gerektiğini söyledi. Beyin pahalı bir parça olduğu için arızalı olduğundan tam olarak emin olmak istiyorum, çünkü motor yazın çalışıyor. Hava soğuduğunda çok sık aralıklarla marş basıyor ama çalışmıyor. Motosikletin muayenesi geldi. Mağdur durumdayım. Firma, servis harici kesinlikle müşteri ile iletişim kurmuyor ve yardımcı olmuyor. Kayseri'de sadece bir servis var, Hüner Servis olarak gözüküyor ama kesinlikle 'ben satıcıyım' diyor.

04 Aralık 2024 19:06

2021 yılında Konya Beta motordan internet üzerinden Motolüks rossi RS 50 CC motorsiklet aldım son bir yıldır yazın motorsiklet çalışıyor kısın çalışmıyor en son servise bıraktım beyin değişim yapılacak dediler. 1 hafta boyunca servisin beyin getitirmesini bekledim, bir hafta sonunda servis parçanın ellerinde olmadığını söyledi ve motoru götürmemi basına bir şey gelirse karışmayacağını söyledi bende çalışmayan motoru 12 kmm nasıl götüreceğimi söyledim fabrika yı aradım parçanın ellerinde olduğunu söyledi ve ve aynı gün kargoya verildi. Servisin cenazesi olduğu için 1 hafta da öyle bekledim bir şey diyemedim daha ayıp olur diye pazartesi günü tekrar gittim motor servise motor tekrar çalışmadı. Servis tekrar bakacağını söyledi. Simdi ben eve motoru getirirsem tekrar cal8smazsa diye endişe ediyorum. Motorum garanti kapsamından çıktığını biliyorum ama markanın kendi malları ve malları nın ayıplı olduğunu düşünüyorum, garanti kapsamından çıkan her mal sanki üretici firmadandamı ayrılıyor bir çok otomobil firması seneler geçmesine rağmen malları üzerinde yaptıkları hatadan dolayı binlerce aracı piyasadan toplayıp müşterisinin mağdur etmiyor. Motolüks firmasından şikayetçiyim ve motosikletimin yenisi ile değişimini istiyorum. Saygılarımla. Yardımcı olmanızı bekliyorum

11 Kasım 2024 08:17 (Şikayetten 2 gün sonra)
11 Kasım 2024 08:27

Ne yazık kaç defa aramama rağmen parçanın servis tarafından gönderilmesini söylediler parçayı servise bıraktım ama siz garanti dışı olduğu için kabul etmediniz, müşteriye sorunun çözümü ile alakalı hiçbir kolaylık göstermiyor sunuz sizin markadan motorsiklet aldığım için pişmanım malınızın arkasında durmuyor sunuz, koskoca Kayseri de bir tane servis olarak kalyoncu motorsiklet gözüküyor.

12 Aralık 2024 16:01

Değerli Müşterimiz Hüseyin G., 30599071 numaralı başvurunuz ile ilgili işlemleriniz tamamlanmış ve çözüme ulaştırılmıştır. Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. MOTOLUX

12 Aralık 2024 18:08

Benim bildiğim servis tarafından değişim yapılan parçanın en az 6 ay garanti kapsamında olması gerekiyor bu yüzden Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim ve tekrar arızalanırsa motorumun yenisi ile değişimini istiyorum.

Ahmet sonuçtan memnun

Ahmet
23 Ağustos 2023 17:08
"Parça gönderildi. Motorun tamiri yapılarak teslim edildi. Teşekkürler..."
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
15 Ekim 2023 18:14

İsmail
25 Haziran 2024 21:47
İlhan sonuçtan çok memnun

İlhan
18 Mart 2024 14:28
"Markaya ilgisi için teşekkür ederim ayrıca Alibeyköy servis İsmail çelik beye çok teşekkür ederim ilgi ve alakası güler yüzü için🙏"
Motolux Bayide Sıfır Motor Işığı Arızası
Motolux Bayide Sıfır Motor Işığı Arızası