Moses Collection İade Kabul Etmemesi

24 Mayıs 2024 22:27

Moses Collection isimli Instagram sayfası üzerinden yapmış olduğum alışveriş sonucu paket hâlâ hazırlık aşamasında iken siparişimi iptal ettim. Ancak ne telefonla ne mesaj yoluyla kendilerine ulaşamadığımdan iletişim sağlayamadık. Buna rağmen siparişim yola çıkıp kargo tarafıma ulaştı. Ben de hiçbir suretle paketi açmayıp kargo bedelini de kendim ödeyip kendilerine iade ettim. Bu süreçte yine hiçbir şekilde tarafımla iletişim le geçilmedi, çağrılarım yanıtsız bırakıldı, mesajlarıma da iade almıyoruz tarzında bir yanıt geldi. İade almamak gibi bir durum söz konusu dahi olamaz. T. C. Tüketici Hakları gayet açık. Paket hâlâ elimde ve açılmamış durumda. Bu durumun düzeltilmesi ve mahkeme ile sonuçlanmaması için bu son adımımdır.
https://www.mosescollections.com internet sayfası da budur.
Gereğinin yapılması için başvurabileceğim her merciyi mubah görüyorum.

Yanlış Ürün, Yetersiz İletişim: Siparişim Hâlâ Teslim Edilmedi

15 Ekim 2025 22:03

24 Nisan 2025 14:45
Siparişim 18 Gündür Gönderilmiyor, İade Talebime Dönüş Yapılmıyor
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Moses Collection İade İçin Kimseye Ulaşamadım

04 Mayıs 2024 16:09
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
18 Nisan 2025 14:18
Bora sonuçtan çok memnun

17 Nisan 2024 12:38
"Ürünlerin ücreti iade edildi fakat iade sürecinde de ürünlerim gümrük masrafları tarafımdan talep edildi. Web sitesinde gümrük masrafları ile ilgili hiçbir ibare olmadığı için ödemeyi reddettim. Sonuç olarak tam ücret iadesi yapıldı ve tarafıma iletildi. İyi çalışmalar."