Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Mopaş Market'te Müşteri Memnuniyetsizliği Ve Güvenlik Sorunları

12 Haziran 2024 08:36

09.06.2024 tarihinde Beykoz Belediyesi yanındaki Mopaş marketten alışveriş yaptım. Çok kalabalıktı ve sıra vardı. Kapanış saatine yakın olduğu için çalışanlar panik halindeydi ve müşteri memnuniyetine dikkat etmiyorlardı. Yaklaşık yarım saat sıra bekledim. Sıra bana geldiğinde, kasiyer Sodexo kartımın arızalı olduğunu söyledi ve birkaç kez uyarıda bulunduklarını iddia etti. Ancak böyle bir durum söz konusu değildi. Çalışanlarınızın acilen müşteriye karşı üslup ve çalışma prosedürleri hakkında uyarılması gerekli; çok acemi ve yetersizler. Bununla kalmayıp, dışarıdaki görevliler müşteriler mağazadan çıkmadan kapıyı yıkıyorlar ve bu yüzden kızım kayıp düştü. Uyardığımda bir özür bile dilemeden 'Kapatıyoruz, o yüzden' dediler. Sonuç olarak, acilen çalışanlarınıza eğitim verin. Hiçbiri işini severek yapmıyor. Bir daha sizden alışveriş yapmayacağım ve bütün tanıdıklarıma da anlatıp oradan alışveriş yapmalarını engelleyeceğim. Gerçekten sorumsuz bir market.

12 Haziran 2024 09:51 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Mopaş Müşteri Hizmetleri

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 00:50

03 Aralık 2023 18:39

15 Şubat 2024 21:31
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 14:20
Banu sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 01:03