Doruk sonuçtan çok memnun

Monster Tulpar T5 V19.2 Arka Fan Çalışmayı Durdurdu!

23 Eylül 2024 01:24
Doruk'un Teşekkür Mesajı
“Çabuk, hızlı ve temiz çözdükleri için Monster'a sonsuz teşekkürlerim.”

Monster Tulpar T5 V19.2 cihazımın sol arka fanı ilk önce çok ses çıkarttı, şimdi ise hiç çalışmıyor.
2024 yılının başında Monster bana eski cihazımın (Tulpar T5 V17.1.2) yedek klavyesi olmadığı için üst model bir cihazla değiştirmişti, fakat bu cihazın aynı yılda neredeyse üçüncü kez bozulması oldu. Eski bilgisayarım 4 yıl içinde iki kere bozuldu, uzun süreli Monster kullanıcısı olarak bu durum beni çok üzüyor. Çok kritik bir tez yazma sürecindeyim ve şu an mağdur durumdayım, servis biliyorum ki en az 10 gün alacak (Çankaya, Ankara) ve o kadar zamanım yok. Üst model talep etmek istiyorum, bu cihaz aldığımdan beri bana çok mâl oldu arızalarıyla. Tarafınızdan acilen çözüm bekliyorum. Lütfen yardımcım olun.

23 Eylül 2024 01:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Eylül 2024 16:01

Değerli Doruk D., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Doruk
Doruk
25 Eylül 2024 02:31

Çabuk, hızlı ve temiz çözdükleri için Monster'a sonsuz teşekkürlerim.

Arda sonuçtan hiç memnun değil

Dört Yıldır Süren Fan Ve Isınma Sorununa Çözüm Bulunmuyor, Takas Talebim Var

30 Mayıs 2025 16:27
Dört Yıldır Süren Fan Ve Isınma Sorununa Çözüm Bulunmuyor, Takas Talebim Var

11 Temmuz 2024 23:02
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 18:59
Burak sonuçtan çok memnun

10 Temmuz 2023 12:16
"Öncelikle Olarak Müşteri Temsilcisi Mert Bey'e Çok Teşekkür Ederim. Yapıcı ve Olumlu Bir Şekilde Durumu İzah Ettikten Sonra Yardımcı Olup Durumu Çözdüler. Çok Teşekkür Ederim Kendisine."

23 Ekim 2024 16:42

Monster Notebook Kategorileri