Alperen sonuçtan hiç memnun değil

24 Mart 2024 16:52

Tulpar T7 V25.1.2 laptop kullanıcısıyım.
Ürünün satın alınma tarihi 22.08.2022 ürünü 17 Aralık 2023 tarihinde garanti servisine gönderdim. Cihazdaki sıkıntı sol menteşesi çatladı ekran açılıp kapanmıyordu.

Ürünün ekranı (monitörü) fiziki olarak açık halde teslim ettim. Menteşe kırık olduğu için ekran kapanmıyordu. Özellikle de belirttim ekranı kapatmayın çünkü ekranın üzerindeki film kalkıyor yerinden diye teknik servis sağ olsun fotoğraflayarak (KAR122350560 numaralı teknik servis kaydı kayıt kapandığı için fotoğraflara ulaşamıyorum) ekranı kapatmış ve ekran filmi kalkmış. Yani menteşeyi tamir etmişler ekranın filmini kaldırmışlar.

Ayrıca laptopu satın alınmasının üzerinden 1.5 henüz geçmişken batarya pil sağlığı %75 seviyelerinde ve hızla düşüyor değişimini talep ettim adamlar cevap bile vermediler. Ben neden değişim olmadığı diye aradığımda telefondan "laptopun pilinin sağlığı yerinde" diye cevap veriyorlar. Kaldı ki laptopu günde 3 maksimum 4 saat kullanmama karşın.

Laptop klavyesinin bir tuşunda deforme var diye değişim istiyorum. Adamlar cevap bile vermiyorlar.

Bu ürünlerin garantisini lütfedip de mi yapıyorsunuz? Rica minnet yalvarmamız mı gerekiyor?

Parasını aldığınız ürünün teknik desteğini de sağlamanız gerekmiyor mu?

Monster' ı ilk ve son tercihim. Alacak kişilere de sırf bu teknik servis saçmalığı yüzünden satın alma diyorum.

30 Mart 2024 16:47

Merhaba herkese, Monster Tulpar T7 V25 Ürünüm var ürün 1,5 yıllık bataryası %75 seviyesinde. Ürünü günlük 3-4 saat aralığında kullanıyorum yük altında kullanmıyorum. Ürünün batarya kapasitesi normalde 63k mwh ancak şu anki kapasitesi 46k mwh.

Cihazı Monster garantisi kapsamında teknik servise gönderdim ürün bana aynen geri döndü. "Cihazı test ettik. Bataryası normal. Kullanım süresi karşısında batarya normal" dendi.

Batarya değişimi için servisten döndü PC kayıtlarını incelediğimde "en iyi pil verimliliğinde" ve "pil tasarrufu modunda"!

Fıkra bu kadar.

Firma bu mesaja dönüp meşgul etmesin. Ticari ahlakınız bu kadar. Ömür boyu fan temizleyebilirsiniz gönül rahatlığıyla.

Monster çöpü pişmanlıktır.

Ek
24 Mart 2024 16:56 (Şikayetten 3 dakika sonra)

25 Mart 2024 11:40

Değerli Alperen A., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Alperen
Alperen
30 Mart 2024 14:10

Merhaba herkese, Ürünü servise gönderdim geri geldi. Batarya değişimi olmadı. PC kayıtlarını incelediğimde en iyi pil verimliliğinde 38 dakika Spotify dinlenilmiş ve cihazın bataryası bitmiş. Neden değişmedi diye sorduğumda yöneticiler bu şekilde dönüş yaptılar cihazın pil seviyesi kullanıma bağlı olarak normal halde dediler. Fıkra bu kadar. Son kullanımımdı monsterı bir daha ne alırım ne de aldırırım. Cihazın ömrü bitince doğru çöpe. Firma bu mesajıma dönüş yapıp asla beni meşgul etmesin cihazın sıfırından 2 tane vereceğiz deseniz de istemiyorum.

08 Ekim 2024 11:00
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 23:07

31 Temmuz 2024 14:51