Monster Notebook Onarım İstemiyorum Sadece Bakim İstiyorum Cihazımı Teslim Edin

06 Eylül 2024 11:27

Monster Notebook'a 02.09.2024 tarihinde bakım ve onarım için verdiğim bilgisayarım, 04.09.2024 tarihinde ekspertize girdi. Ancak, beni bilgilendirmediler; tekrar aradığımda 6000 TL'nin üzerinde bir tamir ücreti istediklerini öğrendim. Klavye tamir ücretinin 3200 TL olması gibi yüksek fiyatlar nedeniyle, onarım yapılmamasını ve sadece bakım yapılarak cihazın iadesini talep ettim. 3-5 iş günü içinde bakımı yapılacağı söylendi, ancak bugün (06.09.2024) itibariyle hâlâ teslim edilmedi. Üstelik batarya onarım ücreti için 2000 TL gibi ek bir ücretle tekrar arandım. Defalarca onarımı istemediğimi ve cihazımın bakımının yapılıp iade edilmesini belirttiğim halde, hala cihazım teslim edilmedi. Cihazımın gün içerisinde bakımının yapılıp teslim edilmesini talep ediyorum.

06 Eylül 2024 11:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

06 Eylül 2024 11:58

Değerli Umut D., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

6 Aydır Çözülemeyen Monster Laptop Sorunları Ve Yetersiz Servis

13 Ağustos 2025 21:34
6 Aydır Çözülemeyen Monster Laptop Sorunları Ve Yetersiz Servis
Halil sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 12:36

14 Mart 2024 15:11
Monster Notebook Laptopumu Her Seferinde Daha Çok Bozdular
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Servisinde Çözülemeyen FPS Sorunu Ve Ücret İadesi Talebi

11 Aralık 2024 00:55
Muhammet sonuçtan çok memnun

09 Mayıs 2024 19:12
"Ankara Monster Servis Müdürü Serkan Bey'e ayrıca teşekkür ediyorum."
Monster Notebook Kategorileri