14 Ağustos 2023 00:38

Oyun oynarken 2. Kez mavi ekran yaşadım. Ancak bu sefer Bios ekranına atıp tamamen bilgisayarım gitti ve değişik tırırırırı diye ses çıkarmaya başladı. 6 aylık daha taksiti bitmemişken böyle şeylerle karşılaşmak gerçekten hiç hoş değil. Resmen parayla rezil oluyoruz. Monster yetkililerine sesleniyorum, çözüme ihtiyacım var.

09 Eylül 2023 15:25

2 hafta önce mavi ekran sorunundan dolayı servisten aldığım Monster laptopum 3 defa kullandıktan sonra tekrar mavi ekran verdi ürün değişimi istiyorum. 6 aylık bilgisayarım 2 defa servise gitmek zorundayım. Donanımsal sorun var değiştirmek yerine sıfırlayıp gönderen bir servis gerçekten insanın parasına yazık pişman ediyorsunuz insanı

Ek
14 Ağustos 2023 00:42 (Şikayetten 3 dakika sonra)

14 Ağustos 2023 13:17

Değerli Yusuf D., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Yusuf
09 Eylül 2023 15:20
Monster Notebook Mavi Ekran Verip Bios Ekranına Attı

Cihazı servisten alalı 2 hafta oldu toplam 3 defa açmışımdır laptopu ve yine mavi ekran verdi donanımsal olduğunu anlayıp parçayı değiştirmek yerine sıfırlayan bir servis 10/10 hizmet kalitesi 10/10 pişmanlık Monster gerçekten pişmanlık

Yusuf
10 Eylül 2023 11:47

Anıl
17 Temmuz 2023 02:31
Mehmet sonuçtan çok memnun

14 Temmuz 2024 15:29
"Atakan beye ilgi alaka ve hizmeti için çok teşekkür ederim"

Şehrinur
13 Ekim 2024 16:40
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
04 Mayıs 2024 22:31