Monster Notebook Geri Ödemesi Yapılamayan Bilgisayar

31 Mayıs 2023 10:23

13 Mayıs 2023 tarihinde Monster Kadıköy şubesinden bilgisayar aldım. 19 Mayıs da memnun olmadığım için iade ettim. 19 Mayıs da iade ettiğim bilgisayarın halen ödemesi yapılmadı bugün 31 Mayıs ve kredi kartımı bu yüzden ödeyemedim ve faize girdi. 5 kere temsilcilerle görüşmeme rağmen halen sorunum çözülmedi sözde 29 Mayıs da iade işlemlerini yapmışlar nasıl oluyor da 10 gün sonra iade yapılıyor bunun iadesi de bana 10 gün sonra geçecek ben mağdur oldum. Sadece call centerla iletişime geçebiliyorum ama bu işin sonunu bırakmayacağım CİMER'e kadar şikayetimi ileteceğim. Çok ama çok sinirliyim hayatımda ilk kez faiz ödemek zorunda kalacağım sizin muhasebeniz ya da işleyişiniz yüzünden. 18.000 TL paramı aldınız ve işlettiniz başka açıklaması yok bunun bir de dalga geçer gibi tamam şimdi yapıyoruz deyip erteliyorsunuz

31 Mayıs 2023 10:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

31 Mayıs 2023 15:09

Değerli Dilek B., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

07 Eylül 2023 12:34
Monster Sıfır Laptop Bozuk Çıktı Sonrası Problemler Hiç Bitmedi
Monster Sıfır Laptop Bozuk Çıktı Sonrası Problemler Hiç Bitmedi
Selen sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 21:16
Alparslan sonucu yetersiz buldu