Arda sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Düzgün PC Nasıl Bozulur Öğreniyoruz

21 Eylül 2024 12:40

Bakımı yapılsın diye gönderdiğim bilgisayarımı sabah verdim. Akşam aldım, oyuna girdiğimde d, a ve fn tuşları çalışmıyordu. Belki fark etmediğim başka tuşlar da çalışmıyordur. Yeniden başlattığımda 20 dakika kadar açılmadı. Açıldıktan sonra 7-8 kere daha aç kapa yaptım, o sorunu yaşamadım. Bugün geri götürdüğümde 1 hafta sürebilir dediler. Çalışıyorum, almaya nasıl gelebilirim? Hiçbir şeyi olmayan ürünümü bozdular. Siz yaptınız diyorum, suçlama yapmayın diyorlar. Gerçekten şaka gibi.

21 Eylül 2024 12:44 (Şikayetten 4 dakika sonra)

21 Eylül 2024 13:38

Değerli Arda K., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Şevket

Arda
26 Eylül 2024 22:35

Sabah temizlensin diye verdiğim sapasağlam bilgisayarım klavyesi bozularak akşam geri veriliyor 1 haftadır bilgisayarımı bekliyorum ve şimdi benden ücret talep ediliyor

Arda
26 Eylül 2024 22:36

Şaka gibi gerçekten şaka gibi ne kadar rezil bir markasınız bilgisayarımı bozuyorsunuz ve para talep ediyorsunuz inşallah çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar

Murat sonuçtan memnun

Monster Notebook Bilgisayarımı Tamir Etmedi

Murat
04 Eylül 2023 23:33
"Bilgisayarımı 6 ay sonra servise gönderdiğimde sorunumu detaylı inceleyeceklerini belirttiler, teşekkürler"
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Buğra
28 Haziran 2024 20:38
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
06 Ocak 2024 01:55

Servis Sonrası Klavye Sorunu Ve Eksik Hizmet

Tolga
30 Temmuz 13:18
Servis Sonrası Klavye Sorunu Ve Eksik Hizmet
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
16 Temmuz 2023 15:03