17 Mart 2023 19:26

GM7MG0M2210500908 seri numaralı Monster Tulpar T7 V22.1 cihazımı 25 Şubat tarihinde Kadıköy servise elden teslim ettim. Cihazıma en güncel Bios sürümünün yüklenmesini ve Advance Bios ayarlarının açılmasını talep ettim. Bios sürümü güncellenmiş lakin Tulpar T5 20.2 nin Bios sürümünü yüklemişler. Advance Bios ayarlarını açmamışlar. Bana verdikleri kağıtta Advance Bios ayarlarında yapılan işlemlerin cihazı garanti dışı bırakabileceği yazıyor. Ben bunun sorumluluğu aldığımı defalarca kez dile getirdim. Bugün saat 17:57 civarlarında müşteri hizmetlerindeki b** Bey ile konuşmamda bana mail atarsanız size güncel Bios sürümünü yollayacaklarını söylediler. Ve b*** Beye Advance Bios menüsünü açan tuş kombinasyonlarını sordum bana fn+TAB a 5 kere o+a tuşlarına 2 kere basınca açılacağını söyledi. Mailinde açılan kayıt hiçbir yanıt verilmeden kapatıldı. Bu durumdan şikayetçiyim. Ayrıca b** Bey tuş kombinasyonlarını Forum sitesinden bakıp söylemiş. Advance Bios' un açılması için gereken tuş kombinasyonu ve Bios dosyalarının tarafıma iletilmesini, gereğinin yapılmasını arz ederim.

06 Nisan 2023 21:45

Monster cihazım 6 7 kere servise gitti. Her yolladığımda farklı bir sorun ortaya çıkıyor. Gerçekten burnumdan getirdiğiniz hakkımı helal etmiyorum size. 10 gün önce cihazımı SSD değişimi ve Bios sorunu için yolladım. SSD değişimi yapıldı, Bios u çözememişlerdi. Bilgisayar bugün elime ulaştı Bios un yapılmadığı söyledim Mert bey gerekli dosyayı mailden atarak sorunu çözdük. Driverları vs kurdum bir de ne göreyim ekran kartının fanı çalışmıyor! Sağlam yolladığım bir ürünü nasıl bozup tarafıma gönderebiliyorsunuz anlamış değilim. Bir daha hiçbir ürününüzü almam kimseye de aldırmam. Yarın bilgisayarın içini açıp kontrol edeceğim inşallah kablosunu takmayı unutmuşsunuzdur yoksa bana 1 adet fan borçlusunuz.

Ek
17 Mart 2023 19:28 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

20 Mart 2023 15:21

Değerli Yasir A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeler mail adresiniz üzerinden gerçekleştirilmiştir. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Furkan

Monster Notebook Kategorileri