İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Abra A7 V13.2.1 Laptop Kendi Kendine Kapanıyor!

Monster Notebook Abra A7 V13.2.1 Laptop Kendi Kendine Kapanıyor!
06 Temmuz 2023 18:42

Monster Notebook internet sitesi üzerinden ay önce Abra A7 V13.2.1 model laptop aldım. Almaz olaydım...
Aldığım günden beri kendi kendine kapanıyor. Arızanın video kaydını alarak teknik servise gönderdim. Bana dönüş yapıldı ve donanımsal ve sistemsel olarak hiçbir problemi yok format atalım sıfırdan kuralım denildi ben de kabul ettim. Ancak servisten gelen bilgisayarım ilk gün yine aynı arızayı yaptı. Teknik servise yarım saatte zar zor bağlandım. Teknik servis yetkilisi Onur Bey anydesk programı ile uzaktan bağlantı yaptı, arızayı gördü sistemsel veya donanımsal arıza olabilir dedi. Oysaki teknik servise ilk gönderdiğim zaman test edildi hiçbir problemi yok demişlerdi. Monster müşteriyle resmen dalga geçiyor. 1 aylık bilgisayarı 1 hafta bile kullanamadım. Artık bıktım bu durumdan, çok sinir bozucu bir durum ve hiçbir çözüm üretilmiyor. Aşırı pişmanım Monster Notebook aldığım için. Tekrar teknik servise gönderdim ve yeni ürün talep ettim aksi halde mahkemeye başvuracağımı belirttim.

Yetkililerden bu konu hakkında yardım bekliyorum.

06 Temmuz 2023 18:47 (Şikayetten 4 dakika sonra)

07 Temmuz 2023 10:25

Değerli İbrahim Ç., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

11 Temmuz 2023 12:35
Monster Notebook Düzgün Çalışmayan Ürün