Monster Notebook Abra A7 Ekran Sorunu

29 Haziran 2024 14:50

Monster abra A7 bilgisayar ekranı oyundayken gidip geliyor.
Bilgisayarım ekran kartı gerektirecek bir oyun açtığı zaman ekran gidip geliyor. Oyun bilgisayarı adı altında satışı yapılan bu bilgisayarın böyle bir sorun oluşturmaması gerek videoda olduğu gibi ısınmasıyla beraber ekran kartı zorlanıyor gibi bazen tamamen ekran kararıyor ve geri geliyor.

29 Haziran 2024 14:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

29 Haziran 2024 17:19

Değerli Aemre E., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Semih

Gizem

Meryem sonuçtan çok memnun

Monster Ekran Titreme Sorunu

Meryem
13 Ocak 2024 00:47
"Kısa sürede dönüşünüz ve çözüm için teşekkür ederim."
Seyda sonuçtan çok memnun

Seyda
15 Ekim 2023 18:42
"Monster firmasıyla bir çok sıkıntı yaşasakta, cihaz değişimim ile özellikle ve itinayla ilgilenen teknik servisler müşteri hizmetleri ve onarım sorumlusu sayın Aydın Altay'a çok teşekkür ediyorum. Kendisi ile tesadüfen Ankara Monster servisinde karşılaştık. Aynı gün cihaz değişimim yapıldı, işletim sistemi kurulumunun gözümün önünde yapılmasını sağladı ve Monster firmasına karşı kaybettiğim güveni yeniden tamir etti. Monster sizin gibi bir yönetici ile çalıştığı için çok şanslı. ❤️"
Monster Notebook Kategorileri