Monster Ekran Titreme Sorunu

13 Ocak 2024 00:472.177
Meryem'in Teşekkür Mesajı
Kısa sürede dönüşünüz ve çözüm için teşekkür ederim.

2023 Mayıs ayında Monster Abra A7 v13.2.4 oyun bilgisayarı aldım. Amacım edit programları kullanmaktı. Ekran kartının iyi olması önemliydi. Ancak aldığım ilk haftadan itibaren sürekli ekran titremesi sorunu yaşıyorum. Bunun için Youtube.com den çözüm videoları izledim ve sorun önce gideriliyor gibi oldu sonra tekrar başladı. Artık bunun sistemsel bir sorun olduğunu düşünüyorum.

13 Ocak 2024 00:51 (Şikayetten 4 dakika sonra)

13 Ocak 2024 16:06

Değerli Meryem K., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

Meryem
13 Ocak 2024 16:08

Merhaba. Şikayetinin ertesi günü dönüş yapıldı ve sorunumu uzaktan bağlanark çözdü teknik ekipten arkadaşlar. Teşekkür ederim. Mesut bey e çok teşekkür ediyorum.

Meryem
13 Ocak 2024 16:10

Kısa sürede dönüşünüz ve çözüm için teşekkür ederim.

Monster Abra A7 Ekran Kayma/ Titreme Sorunu

7 Aralık 2023 19:402.540

Monster Abra A7 V12.5 kullanıcısıyım, online olarak bir işte çalışmaktayım. 06.12.2023 tarihinde mesaideyken bir ekran t...

1 Destek

Tümünü Gör
Monster Notebook Bakıma Gönderdiğim Cihazın Hasar Alması

Monster NotebookBakıma Gönderdiğim Cihazın Hasar Alması

Özcan
Monster Servise Gönderdiğim Ürün Kırık Geldi

Monster ServiseGönderdiğim Ürün Kırık Geldi

Hatice
Monster Tulpar T5 V23.4.2 Donma Sorunu!

Monster Tulpar T5V23.4.2 Donma Sorunu!

Bedirhan
Monster Teknik Servis Problemleri Çözemiyor!

Monster TeknikServis Problemleri Çözemiyor!

Sergen
Monster Tulpar T7 V20.1 SD Card Girişi Açılmıyor!

Monster Tulpar T7V20.1 SD Card Girişi Açılmıyor!

Nazmi

Öne ÇıkanKonular