Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Monster Mouse'un Makro Ve Scroll Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

19 Kasım 2024 15:49

Merhaba, 18 Mart 2024 - 21:37 tarihinde Trendyol üzerinden "Monster Notebook" satıcısından satın almış olduğum "Pusat One Shot Pro Wireless Mouse" ürünümü bir süredir kullanıyorum. Satın alma tarihimden 8 ay geçmesine rağmen mouse ile ilgili sorunlar yaşamaya başladım. Mouse'un üstündeki iki adet macro tuşu yazılımsal olarak basılı kalıyor. Bir kez tıklamama rağmen basılı kaldığı için o işlemde takılı kalıyor. İçindeki mekanik sistemde de bir sorun olabilir. İkinci bir sorun ise mouse'un scroll tuşu düzgün çalışmıyor. Yukarı aşağı kaydırdığım zaman kafasına göre diğer yöne çalışıyor ve bu durum kullanım sırasında çok can sıkıcı bir durum oluşturuyor. Ürünün garanti süresinin daha yarısına gelemden böyle sorunlarla karşılaşmak hayal kırıklığına sebep oldu. Ürünün para iadesinin yapılmasını talep ediyorum.

Trendyol Sipariş no: 9117387524
Trendyol Express Teslimat no: 8242254036

Fatih

Aynı sorun bende de var aynı fareden bende 2 adet var ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum bir süre sonra ikisininde scrollu bozuldu şu anda birini kargoya verdim servise gitsin diye diğerkisiyle de idare etmeye çalışıyorum

Murat

Aynı sorun bende de var sürekli garantiye gidip geliyor şaka gibi

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Kablosuz Mouse Sürekli Sorun Çıkarıyor

Murat
11 Nisan 14:52
Berk sonuçtan çok memnun

Berk
01 Aralık 2023 23:25
"Beşyol şubesine giderek sorunu belirttim ve ürünün değişiminde yardımcı oldular. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim."
Monster Notebook Kategorileri