Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Monster Monitörüm Yayınlarımı Engelliyor!

Monster Monitörüm Yayınlarımı Engelliyor!
26 Kasım 2024 20:05

Daha bir sene oldu. Ürünü alalı bir sefer monitörü çıkartıp taktım, Aryond v 1.2 22 inç 240 Hz monitör çalışmıyor. Sizin gibi büyük bir firma bu saatte nasıl hizmet vermez? Ben yayıncıyım, sizin yüzünüzden yayın yapamıyorum. Bir defa monitör çıkarıldı diye monitör mü bozulurmuş? Ekranda tepki yok, ışık yanıp sönüyor ve tuhaf bir ses çıkarıyor. Bundan sonra Monster'ın hiçbir ürününü tercih etmem. Bu şikayetimi de asla geri çekmem, gerekirse Tüketici Hakları'na da başvururum ama Monster'ın yakasını bırakmam. Bana yaşattığınız bu zararı tez zamanda karşılayın.

Mesut
27 Kasım 2024 12:54

Ürünü öyle bir ayarlıyorsunuz ki garanti süresi bitiminde ürün bozuluyor bu da Monster'in planları arasında garanti süresi bitiminde ürünleriniz bozuluyor.  2 sene bir şey olmuyor ama garanti bitiş süresi tak bir anda monitör bozuluyor 6 yıldır kullandığım Samsung hala daha çalışıyor biraz vizyon öğrenin köklü bir firma nasıl olunuyor sağlamlık nasıl olunuyor Samsung'dan LG den öğrenin ne teknik servisiniz çözüm buluyor ne de mallarınız kaliteli çöpten başka bir şey değilsin Monster aryond 27 inç 240 hz kısacası komple ürünleriniz çöp kullanıcılar garanti süreleriniz bitmesini bekleyin hatta hiç gerek yok direk birkaç fiş tak çıkar sonrası Monster ürününüz zaten çöp olacak ve size garanti süreniz bitmiş

12 Aralık 2023 12:49
Monster Kullanıcı Hatası Denilmesi.
Monster Kullanıcı Hatası Denilmesi.
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Monster Monitör Servisinde Şaşırtıcı Fiyat Artışı

12 Ocak 15:44
Monster Monitör Servisinde Şaşırtıcı Fiyat Artışı
Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 16:30
Monster Aryond A27 V1.1 240 | Hz Kargo Da Kırılan Ekran