Monster Mavi Ekran Sonrası Bios'a Atma Sorunu

15 Eylül 2024 04:22

Merhaba, yaklaşık 5 gün önce Monster Tulpar T7 satın aldım. FreeDOS olarak daha sonrasında içine kendim Windows 11 kurdum ama bilgisayarım birkaç saat sonrası mavi ekran verip yeniden başladı. Yeniden başladıktan sonra kendini BIOS'a attı. BIOS'tan çıktığım zaman normale döndü ama birkaç saat içinde tekrar aynı problemle karşılaştım. Daha sonra format atıp tekrar Windows 11 kurdum ama şu an hâlâ aynı problemle karşılaşıyorum. Forumlarda okuduğuma göre SSD arızasından dolayı olabilirmiş ama ben bilgisayarı daha yeni aldım ve neredeyse hiç kullanamadım bile. Bu sorunla ilgili en kısa sürede dönüş yaparsanız sevinirim.

15 Eylül 2024 04:24 (Şikayetten 2 dakika sonra)

16 Eylül 2024 11:30
Arda
16 Eylül 2024 22:29
Monster Mavi Ekran Sonrası Bios'a Atma Sorunu

Attığınız linkteki videodaki işlemleri tekrar uyguladım ama surucu hatası ve daha sonrasında (Windows gereken dosyaları yükleyemiyor ) diye bir hata daha aldım SSD kart da bir hata olduğundan şüpheleniyorum bilgisayarımı teknik servise yollayıp düzeltilmesini istiyorum

Duhan sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Siyah Ekran Donması

Duhan
12 Mayıs 2024 02:13
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
31 Ocak 2024 08:58
"Monster Notebook müşteri hizmetlerinden Mert Bey hemen bana ulaştı ve sorunu kısa bir sürede çözdü. Bu kadar çabuk olacağını düşünmüyordum çok ilgili davranıldı gerçekten teşekkür ediyorum. Sorun çıkmaması dileğiyle..."
Nilay sonucu yetersiz buldu

Nilay