Abdulsamet sonuçtan çok memnun

Monster Laptopumun B Cover'daki Çatlağıyla Teknik Servis İlgilenmedi

04 Mart 2024 19:25
Abdulsamet'in Teşekkür Mesajı
“Mert Bey bugün bana ulaştı. Nazik bir şekilde konuyla olabildiğince ilgileneceğini konuyu bizzat takip edeceğini söyledi. Tekrar servise gönderiyorum. Sonucunun iyi olacağından eminim. Şimdiden teşekkürler”

Satın almış olduğum Monster Abra A5 V17.2 15.6'' Oyun bilgisayarını garanti kapsamında olmak üzere 26 Şubat 2024 tarihinde içerisinde şikayetlerimin bulunduğu bir notla göndermiştim. Ufak tefek ısınma problemi veya termal macun yenilenmesi yapıldı ancak en önemli problemim olan b coverda çatlak ve çiziklerin olması giderilmeden bana tekrar geri gönderildi. Normalde laptop 750 küsur GB olması gerekiyor. 500+256 da SSD taktırmıştım ilk siparişi verirken ama 500 GB'lık olan yerel disk d silindi, gözükmüyor ve kullanılmıyor. Ürün bugün bana ulaşır ulaşmaz ilk kontrol ettiğim şey bu oldu ve hemen müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım ancak b coverda çatlak olması dolayısıyla onarım yapılmasının garanti kapsamına girmediğini söyledi. Nasıl böyle olur dedim, garanti kapsamına girmesi gerekiyor ne yani sadece termal macun yenilenmesi mi garantiye giriyor! Neyse dedim bir fiyat bilgisi sorayım. Sorduğumda ise söylememiz yasak ürünü göndermeniz gerekiyor, Ancak buradan söyleyebiliriz diyor. Hayır anlamadığım şey, tanı zaten teknik serviste konuldu sadece fiyat vereceksin.

04 Mart 2024 19:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Abdulsamet
Abdulsamet
05 Mart 2024 09:50

05 Mart 2024 10:00

Değerli Abdulsamet Ö., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Abra A5 V15 Bilgisayarımda Bitmeyen Sorunlar

28 Şubat 2025 22:20
Monster Abra A5 V15 Bilgisayarımda Bitmeyen Sorunlar

17 Ocak 2024 14:32
Monster Abra A5 Ölü Piksel Sorunu
Monster Abra A5 Ölü Piksel Sorunu
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 16:33
Musab sonucu yetersiz buldu