10 Ağustos 2024 11:23

Monster'dan aldığım laptop 1 ay içerisinde ekranda beyaz lekeler oluşmaya başladı. Birkaç tane vardı, pek umursamadım, hatayı kendimde aradım ama zaman ilerledikçe artmaya başladı. Müşteri hizmetlerini aradığımda 'Gönderin bakalım' dediler. Baktılar ve bana o lekelerin oluşma sebebinin laptopla beraber gönderilen ekranla klavye arasındaki bezi kullanmadığım için bu lekelerin oluştuğunu bildirdiler. İtiraz ettim, bir daha bakıldı ve yine aynı sebepten dolayı o lekelerin oluştuğunu söylediler. Bunun üzerine, kullanma kılavuzunda böyle bir uyarının olmadığını belirttim. Buna rağmen bana 4.090 TL fiyat çıkardılar. 'Yaptırmak istemiyorsanız göndeririz' dediler. Ben de geri aldım.

10 Ağustos 2024 11:27 (Şikayetten 3 dakika sonra)

10 Ağustos 2024 11:53

Değerli Ecem K., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

04 Temmuz 2023 21:27

03 Kasım 2023 00:28

Servis Sorunu Ve Haksız Ücret Talebi: Monster Notebook Hayal Kırıklığı

16 Mayıs 2025 09:58
Servis Sorunu Ve Haksız Ücret Talebi: Monster Notebook Hayal Kırıklığı

04 Temmuz 2024 19:27
Melih sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 10:51
Monster Notebook Kategorileri