Enes sonucu yetersiz buldu

Monster Ekran Göz Kırpma Ve Sönme Sorunu

13 Temmuz 2024 17:53

Monter laptopum geçen yıl ekranda yatay çizikler ve bu çiziklerin üst kısmının tamamen felç olması şikayetiyle servise gitmişti. Ekran değişecek dediler. Değişsin dedik. Geldi, mouse pad kısmının vidasını takmamışlar, ekranda ölü pikseller, üzerinde olmayan ekstra 1-2 çizik daha. Şimdi ekran değişiminden 1 yıl geçmeden tekrar çizik atma ve kararmalar olmaya başladı. Umarım hizmetinizin garantisi vardır. Yoksa bu ekranı çarşıda da takıyorlar.

27 Temmuz 2024 13:29

Monster abra a5 bilgisayarımda 144 hertzde göz kırpma sıkıntısı yaşamıştım. Servise gönderdim gayet hızlı bir şekilde halledip gönderdiklerini sanıyordum ki gelir gelmez deneyip bu sefer daha da kötü olduğunu gördüm. Ekranımı mavi ve yeşil renklerle test ettiğimde bu sefer de zebra desenli çizgiler çıkıp göz kırpıyor. Tekrar göndermeye korkuyorum çünkü 60 Hertz de sağlam gelmeyebilir :) 60 hertzde yine sıkıntı yok gibi bu arada

13 Temmuz 2024 17:55 (Şikayetten 2 dakika sonra)

13 Temmuz 2024 18:29

Değerli Enes C., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Şevket

09 Ocak 2024 23:10
Monster Bilgisayar Tamir Şoku

05 Şubat 18:46
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 20:46

28 Haziran 2023 00:28
Berkcan sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 15:04
Monster Notebook Kategorileri