Monster Aryond Display Port Problemi

30 Eylül 2023 12:21

Monster aryond a32 v1.3 monitör ile display port girişinden görüntü alamıyorum. Yetkililere bu durumu bildirdiğimde hep geçici cevaplar verdiler ve sorunuma kesinlikle bir çözüm üretme zahmetine girmediler. Farklı cihazlarda, farklı kablolarla görüntü almayı denedim. Tüm güncellemeleri yaptım fakat yine de olmadı. Yaşadığım probleme en kısa da çözüm üretilmesini talep ediyorum.

30 Eylül 2023 12:23 (Şikayetten 2 dakika sonra)

30 Eylül 2023 14:29

Monster Notebook Aryond V1.3 Monitör Adaptörü Isınma Sorunu

Emir
12 Temmuz 2023 21:31
Monster Notebook Aryond V1.3 Monitör Adaptörü Isınma Sorunu
Sinan sonuçtan çok memnun

Sinan
29 Ağustos 2023 19:09
"Ürünü iade alarak çözdüler teşekkürler"
Ertem sonuçtan çok memnun

Garanti Kapsamında Olmayan Haksız Ücret Talebi

Ertem
26 Aralık 2024 17:16
"İlk etapta ücret talep ettiler ancak, Şikayetvar üzerinde yapmış olduğum yayımlanan şikayetim sayesinde yaptıkları hatadan döndüler. Kendilerine bu yanlış anlamayı düzeltip, ücretsiz tamir/ (panel değişimi) yaptıkları için çok teşekkür ederim. Marka hakkındaki olumsuz görüşüm bu işlem sonrası pozitif anlamda değişmiştir. Herkese iyi günler dilerim."
Garanti Kapsamında Olmayan Haksız Ücret Talebi
Mustafa sonuçtan çok memnun

05 Ağustos 2024 23:08
"Ürünüm 1 hafta içerisinde 3 kere servise gittiğim için değiştirildi. Bu esnada yardımcı olan Atakan beye teşekkür ederim."
Monster Notebook Kategorileri