Ali sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 20:37

21.10.2021 tarihinde Monster aryond a27 v1.1 marka model monitör satın aldım. Birkaç gün önce ekranın sağ sol ve üst kenarlarında kırmızı ışık süzmesi tarzında lekelenme olduğunu fark ettim. Normal oyun ve videolarda rahatsız ettiği için. İlk gönderdiğim fotoğraflarda ışığın normal olduğunu ertesi gün yine aynı fotoğraflar ile monitörü şubeye göndermem gerektiğini beyan ettiler. Monster ile iletişime geçtim ve monitörü şubeye inceleme için gönderdim. İnceleme sonucunda görüntü alınmadığı ve kenarlarda ışık süzmesi nedeniyle panel değişimi yapılacağını, garanti süresinin bittiğini ücreti benim karşılayacağımı beyan ettiler. Ve 5.290 TL ücret ödemem gerektiğini söylediler.
Ben monitörü çalışır şekilde gönderdim ve sadece kırmızı ışık süzmesinden rahatsız olduğum için gönderdim. Sundukları fiyat çok fazla şu an yine aynı markadan 710 TL üzerine ekleyip sıfır monitör alabiliyorum. Bu durumda zararlı olan yine tüketici oluyor maalesef.
Monitörü size gönderdiğim şartlara gönderilmesini rica ediyorum görüntü alıyor şekilde.
Monitör görüntü almıyorsa durum servis işlemleri esnasında gerçekleşti. Yetkili kişilerin tarafıma ulaşmalarını rica ediyorum.

06 Eylül 2024 15:44

Bilgilendirme yetersiz Atakan bey gerekli servisin incelendiği yerdeki kamera kayıtlarını istiyorum. Ekranın ilk test için kurulumunda görüntü olmadığına dair. Ben görüntü aldığım monitörü gönderdim. Görüntü alan bir monitör istiyorum

06 Eylül 2024 14:41

Görüldüğü üzere monitör çalışır durumdadır.

Ek
Ek
06 Eylül 2024 14:39

Garantisi dolan Monster kullanıcıları dolmadan servis bakımı yaptırmalı çünkü uzun vadeli kullanabilecek monitör değilmiş. 3 yıl omadan monitör arızalanıyor. Servise göndermeden kullansam en azından çalışan monitörüm vardı. Aşağıya o görüntüleri yüklüyorum altta tarih ve saat bilgisi mevcut siyah ekran uygulaması açık şekilde fotoğraf çektim panel kırmızı ışık süzmesi lekeleri belli olsun diye anlayacağınız aktif görüntü alan monitörü İnceleme yapıldığını geldiğinde görüntü olmadığını hatta yeniden portları denediklerini görüntü olmadığını beyan ettiler. Şu an görüntüsü olmayan monitörü servis ücretini kabul etmediğim için geri gönderiyorlar. Ticari kimliği duyulmuş güzel bir şirketin böyle yapması... Monitörüm çalışır şekilde geri gelsin lütfen yasal işlemler için süreç başlatılmıştır.

05 Eylül 2024 20:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

06 Eylül 2024 10:48

Değerli Ali B., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Ali
06 Eylül 2024 11:43

06 Eylül 2024 16:40

Servise Sağlam Verilen Monitör Arızalı Ve Çalışmaz Şekilde Teslim Edildi

Fatih
31 Ekim 18:45
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
23 Eylül 2023 11:24
Monster Notebook Bir Monitör Parası Kadar Ücret İstemesi
Monster Notebook Bir Monitör Parası Kadar Ücret İstemesi
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Monitörde Kronik Sorun Ve Yüksek Tamir Ücreti

Orhan
05 Aralık 2024 22:14
Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

Alparslan
13 Mayıs 2024 16:30
Monster Aryond A27 V1.1 240 | Hz Kargo Da Kırılan Ekran

Cihan
12 Aralık 2023 12:49
Monster Kullanıcı Hatası Denilmesi.
Monster Kullanıcı Hatası Denilmesi.
Monster Notebook Kategorileri