Monster Abra A5 V15.5 Pil Error Uyarısı Veriyor

12 Eylül 2023 22:34

Monster abra a5 v15.5 laptopumun Monster kontrol merkezinin, pil bölümünde pilin yanında "error" yazıyor. 2 gündür bu uyarıyı görüyorum. Şarj aletini çekince 30-35 dakika da kapanıyor. Oyun bilgisayarı olmasına rağmen oyun oynayan birisi değilim. Sadece Youtube.com ve ders kaydı izlemek için kullanıyor olmama rağmen pil süresi de aldığımdan beri hep düşüktü. Bunun en ufak bir kullanıcı hatası olduğunu düşünmüyorum. Bunun çözümü var ise yardımcı olabilir misiniz?

12 Eylül 2023 22:38 (Şikayetten 3 dakika sonra)

13 Eylül 2023 10:17

Değerli Mustafa B., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Pil Sorunu Ve Kapanma Problemi

04 Ocak 2025 21:45

03 Mart 2024 23:09
Çetin sonuçtan çok memnun

02 Kasım 2023 02:06
"Sabah 9.30 da teknik servise bıraktığım cihazım 11.30 da bakımı ve onarımı yapılmış şekilde hazırdı. Bu süreçte bana yardımcı olan Mert Beye ve Monster teknik servisine teşekkür ederim."
Monster Abra A5 Batarya Şişme Sorunu
Monster Abra A5 Batarya Şişme Sorunu