Haldun sonuçtan çok memnun

Mondy Shop Paramı Geri Vermedi

31 Ocak 2024 20:03

26 Kasım 2023 tarihinde, merkezi Kağıthane/İstanbul'da bulunan Mondy Şirketler Grubu firmasına, #2057 sipariş numarası ile sipariş verdim. Sipariş ürün kodu: 3337875588348 (La Roche Posay - Nemlendirici krem). Bu sipariş için firmanın banka hesabına havale ile 204,58 TL gönderdim. Gönderiyi takip ettiğimde, 4 Aralık 2023 itibarıyla hala bir gönderi olmadığını gördüm ve satışı iptal ettim. Bu firmanın kayıtlarına girildi ve geri ödeme süreci başladı. Ancak, Aralık ayı sonu olmasına rağmen geri ödeme yapılmayınca, firmanın resmi sitesindeki iletişim bilgisi bölümünde yazan 0850 480 72 55 numaralı telefondan muhasebeye bağlanarak durumu sordum. Verilen bilgide, yıl sonu itibarıyla hesaplarda sıkışıklık olduğu, birkaç gün içinde ödemenin yapılacağı söylendi. Bugün itibarıyla tarih 29 Ocak 2024. Neredeyse olayın üzerinden iki ay geçti ve hala bir ödeme yok. Telefon ile aradığımda 0850 480 72 55 numaralı hatları çalışmıyor.

Site sayfalarında ikinci bir hat numarası olan 0850 640 08 72 numaralı hattı defalarca aradım. Değişik departmanlara bağlanmayı denedim. Örneğin, operatör için yirmi dakika, muhasebe için on beş dakika bekledim. Otomatik konuşma ile sıranızın geldiği, beklemeniz gerektiği söyleniyor; fakat sıra bana geldiğinde on beş dakika boyunca açan olmuyor. Anlaşılıyor ki bu durum bilerek hazırlanmış. Kimse ulaşmasın istemiyorlar. Elimde firma ile yaptığım alışverişe dair belgelerim ve ekran görüntülerim var. Son olarak firmaya bir e-posta da gönderdim. Hala çözüm yok. Bu konuda yaptığım önceki şikayet yanlış yere iletildi. Muhatap Mondy Şirketler Grubu'dur.

10 Şubat 2024 13:36

26 Kasım 2023 tarihinde, merkezi İstanbul'da bulunan Mondy Shop firmasından #2057 sipariş numarası ile yaptığım alışverişi iptal etmiştim. Gönderdiğim 204,58 TL hala iade edilmedi. Firma ile telefonda görüştüm. 'Ödeyeceğiz' dediler fakat ödeme gerçekleşmedi. Olayın üzerinden neredeyse 2,5 ay geçti ve hala bir ödeme yapılmadı. Elimde firma ile yaptığım alışverişe dair belgelerim ve ekran görüntülerim mevcut. Bu nasıl bir firmadır? Bu firma ile iş yapan diğer firmalara da soruyorum. Birçok kişinin mağdur olduğunu duyuyorum.

profile profile profile
02 Şubat 2024 18:02

Mondy shoptan aradığını söyleyen bir kadın, size ödeme yapılıp yapılmadığını kontrol edip yapılmadıysa Mondy Shop'un WhatsApp hattından IBAN numaranızı bize yazın dedi. Ben de daha bugün baktım, bugüne kadar hiçbir ödeme yok dedim. Hatta size havaleyi gönderdiğim hesap numarası kayıtlarınızda vardır, neden tekrar istiyorsunuz, daha önce bu hesaba iade yapılabileceğini yazmıştım dedim. Buna rağmen WhatsApp hatlarına dun itibarıyla IBAN numaram gönderdim. Bana pek inandırıcı gelmedi ama bekleyip sonucu göreceğiz!

20 Şubat 2024 13:20

Mondy Shop adındaki firma 3 aydır paramı iade etmedi. Şikayetvar'a yazdım, şirketi defalarca aradım kar etmedi. Şirket hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Sanırım çok sayıda aynı durumda olan mağdurlar var. Şimdi ilgili bakanlıklar ve diğer şikayet yöntemlerini deneyeceğim. Bu durum kimsenin yanına kar kalmamalı.

21 Şubat 2024 00:05 (Şikayetten 20 gün sonra)
29 Şubat 2024 22:03

Nasıl bir ülkede yaşıyoruz bilmiyorum. Daha önceki yazılarım buradadır. Firmayı CİMER'e ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na da şikayet ettim. Her yere etmeye de devam edeceğim. Bu firmanın yanına kar kalmamalı!

01 Mart 2024 08:49

Değerli Müşterimiz Ürün Ücret İadenizin Tarafınıza Sağlandığını Görünteleyip Bildirmekteyiz. Dilerseniz Banka Hesaplarınızı Kontrol Edebilirsiniz

01 Mart 2024 21:17

Evet ve nihayet 3 ayı aşkın bir zaman geçtikten sonra yani dördüncü aya girdiğimizde firma geri ödeme yapmış. Lütfetmiş. Bunca mağduriyet ve eziyetten sonra paramı iade etmiş. Biliyorum ki bu para iadesinde benim azimle işin peşinden koşmam yatıyor. Ne diyeyim arkadaşlar! Darısı asla başınıza olmasın!

01 Mart 2024 21:18

Bu arada Şikayetvar firmasına canı gönülden teşekkür ediyorum. Onlar olmasa sesimizi duyuramazdık. Teşekkür ederim.

01 Mart 2024 21:20

Markaya teşekkür etmiyorum. Asla...

Mahmure

Ve hala dola. Ndr. Maya devam ediyorlar. O kargo asla gelmiyor. O mesajlara asla cevap yazılmıyor ve hala ellerini kollarını sallayarak hır. Sızl. Ik yapıyorlar. Ne parasını verdiğim ürün var, ne iade. Bende yasal tüm yollara başvuracağım. Keşke şu mesajları sipariş vermeden önce okusaydım.

Şule
Şule

Aynı sorunları ben yaşıyorum ama ücret 2.500₺ ve burası CİMER ya da bakanlıktan bir cevap alamadıysanız direk dava acayim. İki aydır kargo gelecek yolda geliyor yalanları nasıl oluyor da böyle bir şirket deneylenmiyor ve hala satış yapabiliyor

Seyfullah sonuçtan hiç memnun değil

Seyfullah
11 Temmuz 2024 19:35
Mondy Shop Ücret İadesini Geri Vermedi.
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 18:50
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Yapıldı, Ürün Yok: Muhatap Bulamıyorum!

23 Ekim 2025 13:41