Emre sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 14:21

Yaklaşık 1 ay önce Denizli ozgur motordan aldığım Mondial wing 50 CC motosikletim sürekli arıza çıkarmaktadır.
İlk olarak daha motor 3 km de iken çalışmama yürümeme problemleri bas göstermiştir. Ben aydında oturduğum için motoru tekrar denizliye götürmek zorunda kaldım ve 0 motorun samandırası kirik çıktı inanılmaz bir şekilde.
Daha 1 hafta geçmeden motordan benzin akıtma yakıt aldığımda yere dökülme ve benzin kokusu olmaya başladı. Daha sonra yetkili servise götürdüğümde değişen şamandıranın lastiği takılmamış olduğundan benzin akıtıldığı anlaşıldı lastik takıldı ve sorun çözüldü derken daha bitmedi.
Şu anda da on tekerin olduğu yerdeki kablo koptu ve ekran gitti herhangi bir şekilde motoru aldığımdan beri problemim bir turlu bitmedi adeta yetkili serviste yaklaşık 2 hafta geçirdim motora binemedim bile. Bu sorunu halledersek bakalım başka ne sorun çıkacak hayırlısı diyelim

31 Temmuz 2024 16:44 (Şikayetten 2 saat sonra)
14 Ağustos 2024 12:30

Evet arkadaşlar film gibi ama gerçek kablo kopma sorunum garantiden halloldu. Ve sırada tabii ki ne var. Geliyor hazır misiniz. Bu seferde marş basmıyor motor saka gibi ama gerçek:) Mondial almayın başınızı yakmayın zaten hiçbir şekilde de probleminizi çözmüyorlar.

Hasan
Hasan

Bende de kablo problemi oldu Uşak ta henüz müşteri hizmetleri ya da servis dahil dönüş yapan olmadı. 10 gün oldu.

Emre

Mondial pişmanlıktır, geçmiş olsun.

21 Mayıs 2024 08:09
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor Yerli Üretim Diye Aldık Hüsrana Uğradık

29 Mart 2024 18:29