Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 16:44

Merhaba, ben Uğur Motorlu Araçlar Bayisi'nden, yani İ***** C*****'den 3 tekerlekli şarjlı motor satın aldım. Aldığım gün dinamo yandı, değiştirildi ancak yine yandı. Bir kez daha değiştirilmesine rağmen yine yandı. Bayi İ***** C*****, benimle ilgilenmedi ve 'Uğur Motorlu Araçlar Fabrikası'nı ara' dedi. Fabrikayı aradığımda 'Servis sizi arasın' diyorlar. İkizler Servisi'ne gittiğimde ise 'Fabrikaya ulaşamıyoruz' diyorlar. Herkes sorumluluktan kaçıyor ve motor elimde kaldı. 20 gündür kapımda yatıyor. Sıfır aldığım motor için tek çarem sosyal medya ve tüketici hakem heyeti. Ben bir esnafım ve şu anda mağdur durumdayım. İş yerim mağdur ve hizmet veremiyoruz. Buradan sesleniyorum: Mondial Tigray alırken bu yorumu okuyun. Uğur Motorlu Taşıtlar yetkililerine sesleniyorum, lütfen mağduriyetimi çözün. Aşağıda tüm belgelerim mevcut.

24 Nisan 2024 17:29 (Şikayetten 44 dakika sonra)
24 Nisan 2024 17:37

Sizlere ulaşamadım çok aradım cevap vermiyorlar bir esnaf olarak çok mağdurum daha önce Gizerler bai nizden motor aldım 5 yıldır kullanıyorum o bai niz kendi servisi mevcut kimseyi mağdur etmiyor memnun kaldığım için sizden tigray aldım ama beni mağdur ettiniz şu anda dükkanım iş yapmıyor sipariş yapamıyoruz 20 gündür maddi manevi mağduruz

02 Mayıs 2024 13:00

Şikayetime hala çözüm üretilmedi mağduriyetim hala devam ediyor buraya vermiş olduğunuz müşteri hizmetleri numarası çözüm değil. Sizlerden çözüm bekliyorum aksi takdirde gün içerisinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım

Orhun sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 17:09

04 Temmuz 2023 17:45
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Teknik Servis Ve Müşteri Hizmetlerinde Büyük Hayal Kırıklığı

18 Ağustos 2024 02:42
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 14:23