Mondial Motor Asil Grup Sattığı Malın Arkasında Durmamaktadır.

19 Ağustos 2024 12:41

Asil Motor kesinlikle malının arkasında durmamaktadır.

Asil Motor'dan 12 Ağustos tarihinde Mondial Wing 50 CC motor aldım. Motoru teslim almaya 18:00'da gittim, motorun aküsü yerine oturmuyordu ve motorun akü girişi arızalıydı. Servise götürmeniz gerekiyor denildi, motoru çalıştıramadan servise götürmem gerektiği söylendi. Ben bu durumu kabul etmedim, oradaki arkadaş sağ olsun uğraşıp yaptı ve motoru teslim etti. Motoru 21:00'da teslim aldım, eve giderken 5 defa stop etti. Motor kendi kendine gidiyor, kendi kendine gittiği için fren de tutmuyor, zar zor evin önüne park ettim. Sabah da Asil Motor'a tekrar götürecektim, evden çıkıp motoru götürmeye giderken 3 defa daha stop etti ve motorla tırın altında kalıyordum. Tır hemen arkamdaydı ve motor stop etti. Asil Motor'a götürüp bu motoru iade etmek istiyorum dedim, onlar da iadenin olmayacağını belirtip motora birkaç ayar yapıp tekrar teslim ettiler. Motoru teslim aldıktan 30 dakika sonra tekrar kendimi Asil Motor'un önünde buldum. Motorun kendi kendine gaz vermesi, stop etmesi ve frene bastığımda motordan inanılmaz bir ses gelmesi şikayeti ile motoru teslim etmeden önce kesinlikle işlem yapılmayacağını, 1 vidanın bile sıkılmayacağını, sadece iade istediğimi, almıyorlarsa motora en küçük işlem yapılmayacağı bilgisini verdim. 2 gün sonra Asil Motor tarafından motoru yaptık, gelin teslim alın diye arandım. Asil Motor kesinlikle ürünün arkasında durmamaktadır. Tek istedikleri, kendi düşüncelerini müşterilerine kabul ettirmektir. Hala tarafıma arama yapılıp ürünü tamir ettireceğiz, gelin alın demektedirler. Ürün bir daha arıza yaparsa ne yapacaksınız diye sorduğumda, bir daha tamir edeceğiz demektedirler. Ürünü kesinlikle istemiyorum, Asil Motor'u Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Asil Motor'un vergi kaçırıp 54 bin TL ödediğim motoru faturada 25 bin TL olarak göstermelerini devletin gerekli kurumlarına şikayet edeceğim. Asil Motor'dan herhangi bir ürün alırken faturasına bakın ve ödediğiniz tutarın tamamını fatura yazmalarını isteyin. Size ne derlerse desinler kabul etmeyin. Ödediğim tutarı faturada gösterin deyin. Sizden tescil parası da isteyeceklerdir, bunu sadece Asil Motor yapıyor. Gidin markalara mail atın, benden tescil parası istediler diye, markalar o parayı tekrar size iade ettiriyor (birkaç arkadaşımın başına geldi ve parayı aldılar). Asil Motor'dan şikayetçiyim.

21 Ağustos 2024 13:42

Asil Motor ve Mondial

Bir önce ki şikayet var yazımdan sonra Mondial tarafından asla dönüş sağlanmadı. 5-6 gündür Mondial bölge sorumlusu tarafından arama bekliyorum her zaman dedikleri diğer şikayet var müşterilerimizle ilgileniyoruz sırayla dönüş yapıyoruz bu tamamen saçmalık koskoca Mondial şirketi sadece 1 adamla mı çalışıyor bu nasıl bir saçmalık. Mondial markasının bayiler motorumu satsın gerisi bizi alakadar etmez politikasından kurtulması gerekmektedir. Hadi bayi esnaf gibi davranıp insanların haklarını gasp edebiliyor peki ya Mondial? Neden buna sessiz kalıyor. 1 günlük Mondial wing 50cc motorumda 3-4 defa sorun çıktı hepsinde tamir edip teslim ettiler motorlar alakalı değişen veya yapılan şeyleri bilmiyorum bana hiçbir şekilde şu yapıldı diye evrak teslim etmediler ve söylediğim zaman gelin motorunuzu alın evrak vermiyoruz demektedirler. Mondial gibi köklü bir firmanın bu konuya bu kadar sessiz kalması sattıkları Mondial motorlar üzerinden vergi kaçırmaları hiç mi rahatsız etmiyor sizi? Motorun daha anahtarını elime almadan bayi bu kronik sorunlu servise götürmeniz gerekiyor demişti (akü yerine girmiyordu) Mondial tarafından dönüş yapılmadığı her gün şikayet var'a 1 yazı daha yazacağım.

19 Ağustos 2024 13:37 (Şikayetten 55 dakika sonra)

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 13:41

17 Mayıs 2024 21:13