Mondial Motor 2024 Model Drift L Ne Zaman Teslim Edilecek?

Muhammed
16 Şubat 2024 22:554.929

Ocak ayının ilk haftasında İstanbul Bayrampaşa'daki ERS Motors yetkili bayisinden ön sipariş verdiğim ve ücretini tamamen ödediğim 125 Drift model motosikletim, ocak sonu teslim edileceği söylenmesine rağmen hala teslim edilmedi. Her aradığımda 'Bu hafta bekliyoruz, fabrikadan kaynaklı bir sorun var.' denilerek geçiştiriliyorum. Ancak sosyal medyada farklı şehirlerde motosikleti eline ulaşan kişiler olduğunu görüyorum. Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum.

11 Mart 2024 13:08

Rezilliksin Mondial, 2024 Drift l Modelinde Bu Şekilde Bir Erteleme Gecikme Söz Konusu Ve Hiçbir muhatabımız Yok Hiçbir Açıklama Yok Ödediğimiz Parayla Rezil Oluyoruz 3Ay 5 Ay Motorsiklet Beklemek Başka Hangi Markada Vardır ya da Bekletilse Bile Bu Kadar Umursamazlık Ve Baştan Savma Nedir Gerçek Anlamda İlk Ve Son Defa Yaptığım Hatasın Mondial Bir Daha Tövbe

19 Şubat 2024 09:53 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizlerle irtibata geçecektir. Sistem üzerinde dTi02ccHz numarasıyla kaydınız oluşturulmuştur. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye'nin her yerinden Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. Çağrı Merkezimiz mesai saatleri (Hafta içi 08.00 - 17.30) içerisinde sizlerin hizmetindedir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Yorumlar(12)

26 Mart 2024 18:02

Kırmızı renk gelmiş ama siyah yok yakında gelir dediler fabrika bayrama kadar teslim edilir dedi

16 Mart 2024 20:45

Knk son bir gelişme var mı ne zaman gelecek dediler bizim bayi ay sonu diyor seninki ne diyor veya müşteri hizmetleri?

Muhammet
Muhammet
23 Şubat 2024 23:05

Evet bende drift l ön sipariş ettim ve ocak ayı içinde teslim edileceği söylendi ama aradığımda teslimat da bir sorun olduğunu ertelendiğini söylediler bende bunun üzerine Uğur motorlu araçlar (Mondial bayisi) aradım ve bu motor ne zaman gelecek diye sordum bana verdiği yanıt motor gümrükte 1 2 hafta sonra fabrikaya gelecek o zaman teslim edeceğiz yani kısacası motor 10 15 Mart içinde gelecek gibi

Eemin
Eemin
Şikayeti Çözüldü
21 Şubat 2024 13:11

Bende oktay motorsdan aldım 21.12.2023 ayında da aynı şekilde hala fabrikadan motor bekleniyor deniyor ve söylenene göre gemi yola çıkmamış bile. Ekstra bir şey falan söylediler mi sana

Mondial Drift L Ön Sipariş

Motorsuz
23 Şubat 2024 16:041.117

Ben ers Motors'un bayisinden 2024 model Drift l için ön sipariş verdim. Ocak sonunda teslim edileceği söylendi; ancak he...

1 Destek

Mondial Motor 2024 Model Motor Teslimat Gecikmesi

Yunus
22 Şubat 2024 15:344.147

13 Aralık'ta ERS Motors'dan ön sipariş vererek parasını ödediğim 2024 model Drift L 125 siyah renk motorum hala elime ge...

1 Destek4 Yorum

Mondial Motor Ers Motors Bayii Teslim Sorunu

Ahmet
11 Mart 2024 13:551.985

Bayrampaşa Ers Motors bayisinden 07.01.2024 tarihinde ödemeyi tamamlayıp Mondial Drift l satın aldım. 31.01.2024 teslim ...

2 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Mondial Drift L 125 Cbd Sıkıntısı!

Mondial Drift L125 Cbd Sıkıntısı!

Selami
Mondial Motor Sıkıntısı!

Mondial MotorSıkıntısı!

Ersin
Mondial Ressivo 250 CC Arızalı!

Mondial Ressivo250 CC Arızalı!

Gökten
Mondial Nevada 250 Kronik Sorun

Mondial Nevada250 Kronik Sorun

Mondial Fuzion 125i Bitmeyen Sorunları

Mondial Fuzion125i Bitmeyen Sorunları

Serkan
Mondial Fuzion 125 Gaz Takılı Kalıyor!

Mondial Fuzion125 Gaz Takılı Kalıyor!

Okan

Öne ÇıkanKonular