Mondial Loyal50 Arızası Ve Servisinin Kötü Olması

Mondial Loyal50 Arızası Ve Servisinin Kötü Olması
Süleyman
25 Şubat 2024 02:23

02-07-2022 tarihinde Manavgat K**** G** Motor'dan bir adet Mondial marka Loyal50 motosiklet satın aldım. Motosiklet 500 km'den sonra arıza verdi. Gaz verdiğimde, krankın bağlı olduğu fan pervanesinden garip sesler geldiğini fark ettim. Ayrıca arka çamurluğun lastiğe sürtücek kadar eğik olduğunu gördüm. Bunun üzerine Manavgat K**** G** Motor ile iletişime geçtim. Bana en yakın servise gitmem gerektiğini söylediler. Servis çalışanı son derece kaba bir üslupla 'Nereden aldıysan oraya götür.' dedi. Ürünü yeni aldığımı ve daha 500 km olmasına rağmen arıza verdiğini, tamir edilmesini istediğimi söyledim. Randevu almamı, sırada birçok motor olduğunu söyledi. Randevu günü ve saatinde tekrar servise gittim. Bu kez aynı çalışan 'Bu motora bakamam, ne çıkacağı belli değil, o kadar zamanım yok. Kendi sattığım motorlar öncelikli.' dedi. 'Ama bana randevu vermiştiniz.' dediğimde ise 'Boş ver randevuyu, ben senin motoruna nasıl bakayım, kapıda kendi sattığım motorlar bekliyor.' dedi. 'Ben şimdi ne yapacağım?' diye sordum. Küfür eder gibi 'Nereden aldıysan oraya götür.' dedi. Sinirlendim ve kaba bir üslupla bu ürünün garantili olduğunu ve arızasının giderilmesini, tamir edilmesini istedim. İki saat içerisinde tamir edip beni gönderdiler. Motoru teslim ettiler ancak daha da kötü hale getirdiler çünkü motorun performansı düştü ve asla 50 km/s hıza ulaşamadı. Geri gittim, bana bunun düzeleceğini bir hafta bu şekilde kullanmam gerektiğini söylediler. Tamam dedim ve bir hafta performansı düşük bir şekilde kullandım. Dedikleri gibi motor biraz kendine gelmeye başladı. Daha sonra motorum iki ay sonra aynı arızayı tekrar verdi. Bu sefer motorun arızasının büyük olduğunu ve parçasının değişmesi gerektiğini söylediler. Bir hafta ya da on beş gün parçanın gelmesini bekleyeceğimi söylediler. Ona da tamam dedim ve bekledik. Yaklaşık bir ay on beş gün sonra parçam geldi ve motoru tamir ettiklerini söylediler. Sevinerek gittim motorumu teslim aldım. Bir gün sonra motor yine aynı şekilde performansı düşük hale geldi. Ben bu motoru yaklaşık bir yıldır tamir et git gel ile performansı düşük bir şekilde kullandım. 01-02-2024 tarihinde aynı parçanın tekrar arızalanması sonucu tepem attı. Sonuç olarak, Manavgat K**** G** Motor'un kontrol etmeden satıp gönderdiği kusurlu ürün nedeniyle ortaya çıkan maddi zararın ve kaba üslupla muhatap olan personel dolayısıyla yaşanan manevi mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Bu talebime kayıtsız kalınması durumunda haklarımı Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak arayacağımı bildirmek isterim.

26 Şubat 2024 08:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

26 Temmuz 2023 14:11

20 Kasım 2023 11:52

Mondial Motor Servis İlgisizliği Parça Teminatı 50 Turismo

20 Temmuz 2023 18:49

17 Mayıs 2024 21:13
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor Manavgat'ta Satın Alınan Motorun Akü Problemleri

20 Aralık 2023 20:04