Sule sonuçtan hiç memnun değil

Molfix Çiş Ve Kaka Çıkartıyor

15 Ekim 2023 00:03

Molfix marka bebek bezlerinde indirim olduğu için toplu alım yaptım. Bebeğim henüz 50 günlük, 1 numara bezleri bitirdik, çok şükür. Ama sürekli çocuğumun üzerine çiş çıktı. Bazı bezler çıkartmadı, bazı bezler ise daha çizgisi mavi olmadan sarıdayken çıkarttı. 2 numarada belki düzelir dedim, toplu aldığım için mecbur kullanmak zorunda kaldık. 2 numarada aynı çıktı, resmen bez emmiyor. Daha çok az bir çiş varken hemen çıkartıyor, bebeğimin beli hep sırılsıklam oluyor. Sadece çişte çıkmıyor, kakasını yapar yapmaz hemen çıkıyor. Asla bekletmiyorum, daha çocuk yaparken hemen çıkıyor. Normalde şu an 4.4 kg, 1 numarada kullanabilirim, ama belki bez küçük geliyordur, ondan çıkıyordur diye 2'ye geçtik, ama ne çare, bu kadar kötü bez görmedim. İlk aldığım bez p** fiyat yüzünden almadım bir daha, ama kesinlikle parasını hak ediyor. 1 kere bile çıkartmadı, keşke Molfix hiç almasaydım.

17 Ekim 2023 14:26 (Şikayetten 2 gün sonra)
21 Kasım 2023 16:09

7 tane bez yolladım hala dönmediniz neyi araştırıyorsunuz bu kadar anlamadım çocuk 3 numaraya geçti siz bakana kadar zaten olan benim gönderdiğim 7 tane beze oldu

10 Aralık 2023 17:37

Aradınız beni inceleme sonucunda haklısınız dediniz 3 numara dedim bebeğim için 3 numara kalmadı dediniz koskoca fabrika 3 numara bez üretmiyormuş gibi sanki sonra dedinizki bekletmeyelim sizi 4 isterseniz yollayalım yollayın dedim 1 aydan fazla oldu gelen hiçbir şey yok

Yeliz
20 Kasım 2023 06:10
Sinem sonuçtan memnun değil

Molfix Bebek Bezi Beden Model Uyumsuzluğu

Sinem
11 Ekim 2023 16:28
Molfix Bebek Bezi Beden Model Uyumsuzluğu
Pejmurde sonuçtan hiç memnun değil

Pejmurde
21 Eylül 2023 11:42