Sinem sonuçtan memnun değil

Molfix Bebek Bezi Beden Model Uyumsuzluğu

Molfix Bebek Bezi Beden Model Uyumsuzluğu
11 Ekim 2023 16:28

İki aylık bebeğime Molfix bez kullanıyorum doğduğundan beri ancak piyasada şu anda üç farklı model bez var ve içinden ne çıkacak anlaşılmıyor beden olarak hep fark var. Önce 1 no ile başladık. Sonra 2 no küçük geldi 3 no aldım tamamen bambaşka içi yeşil beden olarak da aşırı büyük bir bez çıktı sızdırma yaptı. Tekrar 2 no aldım ne hikmetse bu çıkan beden olarak uydu iç yapısı yol yol kanalları olan bir bezdi ona güvenerek yine 2 no aldım içinden çıkan bez yine eskisi gibi küçük hatta 1 no bedenle arasında hiç fark yok gibi ben sokaktan para kazanmıyorum kullanamayacağım bezleri ne yapacağım en sonunda bu şekilde başka marka beze geçeceğim. Yeni bir ürün çıkartıyorsanız keşke stokların tükenmesini bekleseydiniz. İçi yeşil olan bez zaten poposunu mahvetti. Biraz ambalaj değişimi yapsanız insanlar da detay detay üst okumuyor ben anne kucağı gibi rahat sloganına güvenerek aldım yazıyor diye kanallı olandır diye bu da yeni çıkmış diğer 2 numara da yeni piyasada bu kadar model olmasının anlamı ne çözemedim.

12 Ekim 2023 16:51 (Şikayetten 1 gün sonra)
16 Ekim 2023 10:32

Evet benimle ertesi gün iletişime geçtiniz tamam ancak benimle iletişime geçen temsilcinin odaklandığı konu bambaşkaydı ve konuşmama aralık bırakmadan daha fazla kendisi konuşuyordu aynı anda konuşup seslerimiz birbirine karışıyordu beni dinlemektense hemen olsun bitsin hızıyla 3 numara bezin popsundaki pişik yapmasına odaklandı. Benim sorunum 3 numara bezin pişik yapması da değil, çünkü bir anda model değişti alışkanlık dışına çıkan bir cilt var evet tabi tahriş olabilir bedene uygun gelmedi sonuçta evet ama benim takıldığım konu, aynı sene içinde çıkmış olan bezlerin nasıl olup da biri yeni teknoloji diğeri başka ama ebat numarası aynı olmasına rağmen boy farkı var içindeki kilo aralıkları aynı bakın diğerini de kullanırım o da sorun değil ama beden tutarsızlığını açıklamadığı gibi 2 numara bezin de bana uğratmış olduğu zararın farkında olunması gerekir aldığım zaman ürünleri fazla alıyorum elimde kalmasın diye mecburen çocuğuma normalden daha sık giydiriyorum doğal olarak çocuk sıkılıyor bacaklardan dolayı çişi taşıyor ve sürekli bir kıyafet değiştirme... Bu da benim adıma maddi manevi bir zorluktur. Ayrıca paketin üzerinde yeni teknoloji yazıyor dikkat etmem gerektiği vurgulanıyor burda da! Biz anneler yeri geldiğinde günlerce uykusuz kalıyoruz kafamız normal insanlardan çok daha dalgın reklam tasarımınız çok yanlış kimse küçücük yazıyı dikkat edip görmez. Ki ben slogan falan olayına takılmadan direkt tarihe bakarak aldım normalde siz bu teknolojiyi yeni çıkardıysanız benim aldığım yeni paket bezin içinden farklı model çıkmamasını beklerim mantıken. Paket üzerindeki anneleri görsel olarak da hep yandan at kuyruklu ve koyu renk saçlı seçmişsiniz, dikkat çekici bir ayrıntısı da yok ki ben diyeyim ay evet bu daha farklı bir paket! Benden 6 adet bez istendi teste gidecekmiş aldığı numara 3 numara. Beni zaten 3 numarayı kullanmaya iten sizin bez tutarsızlığınızdı onun da zarar vermesi gayet normal teste götürseniz ne olur? Demem o ki istediği kadar içerik en temizi en safı olsun beden ve reklam olayını çözmeden işiniz zor.

Yeliz
20 Kasım 2023 06:10

Ceren
23 Ocak 2024 14:10

20 Şubat 2025 02:45

Leyla
27 Haziran 2025 21:48
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
05 Aralık 2024 21:47