Mevlüt sonuçtan çok memnun

United Payment İş İlanı İle Yanıltıcı İşlem.

20 Nisan 2024 01:21

İş vaadiyle bilgi alınması.

İş vaadiyle yanıltıldım! İnternette iş ilanına başvurdum ve bana WhatsApp dan ulaştılar. İş için uygun olduğumu söyleyip bunun için de bazı kişisel bilgiler istediler. İsim soy isim T. C. Kimlik numarası ve adres bilgilerini alıp teyit için olduğunu söyleyip IBAN numarasına 84 TL para yatırdılar. Bu parayı da 80 TL olarak kendi IBAN numarasına "birleşik hizmetler a. Ş." geri göndermem gerektiğini söylediler. Bu işlemleri yaptıktan sonra geri dönüş olmayınca şüphelenip yanıltıcı olduğunu düşündüm. Daha sonra endişelenerek araştırma yaptım ve bu durumun bir yanıltma olduğunu fark ettim. 19.04.2024 tarihinden itibaren adıma yapılan veya yapılacak hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzam olmadan yapılan hiçbir işlemi onaylamıyorum. Adıma açılacak hesapları, kredi başvurularını, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis işlemlerini vesaire bilumum hukuk dışı diğer tüm alışverişleri ve işlemleri reddediyorum. Hiçbir onayım bulunmamaktadır. Adıma açılacak dosya ve evrakları da kabul etmiyorum. Yetkili mercilere bilgi vermek istiyorum ve hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Adıma veya ailem adına açılmış/açılacak varsa hesapların kapatılmasını talep ediyorum.

20 Nisan 2024 09:58 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba Mevlüt Bey, Öncelikle yaşamış olduğunuz sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebinize istinaden yetkili arkadaşlarımız tarafınıza geri dönüş sağlayacaklardır. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz, Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

20 Nisan 2024 11:04
20 Nisan 2024 11:12
20 Nisan 2024 15:25
20 Nisan 2024 15:30

Merhaba Mevlüt Bey, Talebiniz incelenip sonuçlandırılması için ilgili departmanımıza yönlendirilmiştir. Sizlere en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz, Sağlıklı günler dileriz, Saygılarımızla.

20 Nisan 2024 15:45

Merhaba Mevlüt Bey, Talebinize istinaden yetkili arkadaşlarımız ile görüşme sağladığınızı ve işlemleriniz hakkında bilgi verildiği görülmektedir. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

20 Kasım 2024 22:04

22 Kasım 2024 13:29