Esma sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 22:39

Instagram moda35 TL diye bir hesaptan tunik pantolon takım aldım alırken görseldeki ürünün aynısı tunik yırtmaçlı pantolon paçası lastikli istiyorum diyerek görseli attım 44 beden var mı dedim evet efendim diyerek aldıklar siparişi görseldeki ürünün içindeki etikette oniks markası gözüküyor. Du elime geçen tunik teki etiketler sökülmüş orada yazan marka kalitesi olmayıp, ürünün yırtmaçlı değil ve de 44 beden den daha küçük 40 beden gönderdiler ki üründe hiçbir şekilde beden etiketi yoktu pantolon da dahil hiçbir etiketi yok. Sayfaya mesaj attım dönüş yapacaklarını söyleyip 2 gün dönüş yapmadılar. En son sizi şikayet edeceğim yazar yazmaz cevap vermeye başladılar. Neymiş ürünün açıklamasında yırtmaçsız yazıyormuş XL bedene kadar varmış sipariş alan şahısla mesajlarımı atmama rağmen keyfi değişim istiyormuşum değişim değil para iademi istedim. Kargo dahil 305 TL ödediğim ücretimden 195 TL mi öderlermiş ne demek dedim 195 ben 305 TL verdim. Hadi 55 TL kargo ücretini kesin benim hiçbir haksız durumum olmamasına rağmen 55 eksik gönderin dedim 110 TL keserlermiş Instagram sayfa geçmişlerindeki isimleri 33 kere değiştirilmiş kim se inan masın kadının şahsi ismi sevim esg i bir de mavi tik almışlar inan mayın dolan dı rı cılar kaliteleri sıfır müşteri ye davranışları sıfır ha RAM olsun param

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
22 Ağustos 2023 20:33
Butiqmi (Instagram) Ürün Değişiminde Sorun
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 19:42

11 Aralık 2023 13:52
Combin.adam (Instagram) Combin. Adam Yanlış Ürün Gönderiyor! Cevap Vermiyorlar!
Combin.adam (Instagram) Combin. Adam Yanlış Ürün Gönderiyor! Cevap Vermiyorlar!

21 Eylül 2024 12:08

26 Haziran 2025 14:05