Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Moda Seyran Büyük Pişmanlık

27 Mayıs 2024 18:33

Kendim Çanakkale'de ikamet ediyorum. Seyran mağazası Pendik'ten elbise aldık akşam çıkış saati idi 26. Mayıs. 2024 20.53 te aldım. Elime sadece fiş verildi. Fatura verilmedi. Korse ve ayakkabımızın yanımızda olamadığını dile getirdim. Aynı ürünü gelince bulamayacağımı ayakkabı ve korsemiz ile yine gelirsiniz denildi. Bende bu güvenceye güvenip aldım tadilat yapmadan aldım çıktım. Ertesi gün 27.05.2024 tarihinde mağazaya 15.00 sularında başvuru yaptım. Fakat apar topar faturayı çıkardılar altında iade olmaz yazısını gösterdiler. Şaka gibi iade ya da değişim asla kabul etmediler. Ürünün etiketi üstünde tadilat yapılmamış 24 saat dolmamış ama demedikleri izah etmedikleri bir satışı yaptılar. M** B**finans müdürü bu konu hakkında hiç yardımcı olmadı, satış elemanı c** hanım hiç hoş olmayan mutsuz tavırları ile yapmadığı açıklamayı savundu. Bunu bilmeniz lazım abiye asla iade olmaz diye saçma bir açıklama yapıldı. Seyran mağazası başlı başına büyük bir pişmanlık. İstanbul'a gelip böyle bir alışverişte kalitesizliği görmek büyük bir hayal kırıklığı.

28 Mayıs 2024 00:37

Pendik seyran mağazasından almış olduğum ürün 24 saat dolmadan değişim talep ettim etiketi üstünde elimde fişim ne beden değişikliği ne de başka bir ürünle değişim ne de iade kabul edilmedi. Gerekçeleri mağazadan görüp almış olmam. İnternet ortamından almış olsaydım olabilirmiş. Böyle bir saçmalık olamaz. Başlı başına bir pişmanlık. Kasada veresiye hesap var puan birikiyor diye açıklama yaptılar böyle bir şeyi kabul etmedim. Farklı bir şehirden geldiğimi dile getirdim iade ya da değişim hakkımın olmadığını getirmediler dillerine ama bakkal veresiye defteri gibi hesabın reklamını yaptılar. Başlı başına bir pişmanlık ürünün parasını sokak hayvanlarına bagis yapmaktan gurur duyardım. Fakat haksiz yere hakketmedikleri halde haksiz kazançlarını asla helal etmiyorum. Ben bu konuda mağdur oldum böyle bir firma şaka gibi kapıdan çıktıktan sonra iade hakkımın olmadığını dile getirdi mustafa bey ve canan hanim mustafa bey çözüm odaklı asla olmadı Başlı başına büyük bir pişmanlık. Google sayfalarının yorumları kapalı niye Çünkü çok mağdur var kanaatimce benimle aynı anda başka bir hanımefendi de oradaydı aynı işlem için bu insanları mağdur ediyorsunuz. Benimle mi kazandınız bu kazancı 6bin az değil mağdur edildik

27 Mayıs 2024 17:31

Mağazadan ürün aldığınız anda değişim, beden değişikliği, ürün değişikliği, ya da iade hiç biri kabul edilmiyor kapıdan çıktığınız an bütün haklarınız yok oluyor. Bir de bunun savunması Tüketici Hakları'na başvuru yapın deniliyor. Tüketici haklarını yanlarında aradım 24 saat olmamış ürün alalı tamamen mağaza ile çözüm yapılır internet üzerinden alamadığınız için bu hakka sahip değiliz. Mağaza sorumlusu olduğunu dile getiren m*** beyde dinledi ve yine de yardımcı olmadı asla büyük bir pişmanlık çok saçma. Hayatımda ilk defa bu kadar müşterisini mağdur eden firma görmedim.

27 Mayıs 2024 17:24

Mağaza abiye bölümü çalışanı c*** hanim mağaza sorumlusu olduğunu söyleyen m** bey kesinlikle bu firmaya yakışmayan çalışanlar aykırı bir mağaza ürün satılana kadar arkasında durduğunu dile getiren ama satin aldığınızdan sonra hiçbir şekilde talep almayan firma. Büyük pişmanlık asla bir daha gitmeyeceğim ve asla gitmek isteyenlere tavsiye etmeyeceğim bir firma

Ebru
Ebru
28 Mayıs 2024 13:42

Google yorumlarında cevap verirken hijyen gerektirmeyen tadilat yapılmayan ürünlerde değişim yapılıyor yazıyorlar ama telefonla tekrar arandığında hayır böyle bir değişimimiz yok diyorlar üstüne basa basa diyorum seyran Pendik büyük bir pişmanlık

Funda sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 13:09

Çiğdem
15 Kasım 2023 23:47

Yanlış Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

03 Aralık 2024 14:37
Basak sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 12:14
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Ürün İadesi Reddedildi, Mağdur Edildim

Meryem