Moda Revna (Instagram) Moda Revna Parayı Aldı Ve Beni Engelledi

Moda Revna (Instagram) Moda Revna Parayı Aldı Ve Beni Engelledi
24 Temmuz 2024 17:05

23 Temmuz 2024 tarihinde Moda Revna adlı Instagram sayfasından 2000 TL değerinde alışveriş yapmak için ilgili sayfasının mesaj kısmından iletişime geçtim. IBAN ve bir sipariş kodu göndereceklerini, ödemeyi yaparken açıklama kısmına sipariş kodunu yazmam gerektiğini söylediler. İlgili IBAN'a M***** T***** adına 2000 TL gönderdim. Hemen ardından 'Size sipariş kodu göndermedik, sizin sipariş tamamlanmadı' diye mesaj geldi. Sebebini sorduğumda kodun 15 dakika ile sınırlı olduğunu, sonra silindiğini söylediler. Canlı desteğin beni arayacağını söylediler ve bir WhatsApp numarası beni WhatsApp'tan aradı. Siparişimin gerçekleşmesi için yeniden 2000 TL göndermem gerektiğini, aksi halde ürünleri gönderemeyeceklerini söylediler. 2000 TL'yi yeni kodu açıklama kısmına yazarak gönderirsem parayı iade edebileceklerini ve ürünleri göndereceklerini söylediler. Tekrar para yollamayacağımı, paramı iade etmelerini söylediğimde ise telefonu kapattılar ve beni Instagram'dan, WhatsApp'tan engellediler. Bir daha kendilerine ulaşamadım.

19 Temmuz 2024 11:46

29 Temmuz 2024 10:46
Moda Revna (Instagram) Instagram Alışverişinde Yaşanan Sorun Ve Para İadesi Talebi

23 Temmuz 2024 02:04

@locamodam Mesajlarıma Yanıt Verilmedi!

Ayşegül
06 Ağustos 2025 12:25