Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Moda Home Mobilya (Pendorya) Moda Home Pişmanlıktır

Pendorya AVM

Pendorya AVM Moda Home Masa Sandalye
Ahmet
16 Ağustos 16:17
Moda Home serüvenimizi anlatayım da kimse kendisini ateşe atmasın. Pendorya AVM içerisinde bir masa sandalye bakarken, malum işletmeden bir ürün beğendik. Ürünün ücretinin üçte ikisini kredi kartı ile ödedim ve ürünü 1 ay sonra teslim edilecek olarak konuştuk. 1 ay sonra ürün teslim edilmedi tabii ki. Ve telefonla ulaştığımda haftaya, iki güne, üç güne teslim ediyoruz gibi geçiştirmelerle süreç uzadı daha sonra telefonlara da ulaşılmadı. Zor bela yalvar yakar ürünü bir akşam vakti evime getirttim. Ürünün kalan parasını havale yoluyla ödemem istendi ve ödedim. Ertesi gün sabah masayı detaylı incelediğimde gördüm ki masanın ahşap ayağı boydan boya çatlak. Biraz daha detaylı inceleyince showroomda sergilenen ürünün ayağını takıp gönderdiklerini elimdeki fotoğraflardan anladım. Satış yapan arkadaşa bunları söylediğimde bilgim yok hemen dönüyorum dedi. Aylar oldu hala dönmesini bekliyorum. Ürünün teslimi sırasında söylenen yalanlardan bahsetmedim bile. Ya da ürünü getirip kurulum yapan şahısların iş bilmezliğinden hiç mi hiç bahsetmiyorum. Ürünün faturasını tarafıma istememe rağmen fatura vermemelerinden de bahsetmiyorum. Nereden masa sandalye alırsınız bilmem ama bu firmadan kaçın.

Moda Home'dan Aldığım Ürünler Sorunlu Çıktı

09 Şubat 2025 02:25

28 Ağustos 2023 00:41
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Aysenur
12 Haziran 2024 20:14

02 Kasım 2023 16:56
Moda Home Mobilya (Pendorya) Ürünü Değişmiyorlar Sürekli Uzatıyorlar
Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Modella Mobilya'dan Eksik, Defolu Ürünler Ve İlgisiz Müşteri Hizmetiyle Mağduriyet

26 Ekim 2025 10:50
modella-mobilyadan-eksik-defolu-urunler-ve-ilgisiz-musteri-hizmetiyle-magduriyet-5.jpg