Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 08:46

Tam bir facia ile sonlanan bir alışveriş. Bu senenin şubat ayının ilk yarısında mobilya almak için 'Coastal Homes' bayisi olan Samsun Kirazlık'taki Soğancı Mobilya'ya (Mobline) gittik. İçeriye girer girmez süper hazırlanmış bir showroom, her an satışa hazır personeller ve sonradan patron olduğunu öğrendiğimiz o*** Bey ışığında allanıp pullanıp bir satış gerçekleşti. Ürünlerin kalitesi, biz 3 ay deriz ama kesinlikle daha kısa sürede teslim ederiz, müşteri memnuniyeti bizim için şöyle önemli böyle önemli cafcaflı bir sürü cümlelerle bizi uğurladılar. (Ürünlerde üst segment denilen Coastal Homes) Ödemelerde hiçbir aksaklık yapmadım. Ama teslimi bırak erkeni tarihinde bile gerçekleştiremediler. Gecikme yüzünden (evdeki eşyalarımı elden çıkardığım için) çoluk çocuk yer sofrasında, sandalye tepesinde 1 aydan fazla göçebe bir hayat yaşadım. Geç de olsa teslim içinde geldiklerinde teslimat tam bir facia. Showroom'dakilerle alakası yok. Renkler farklı, farkını geçtim iki tane aynı renk sandalye yok. TV ünitesi farklı, masa bam başka bir renk, sanki oradan buradan toplanmış tam bir ikinci el eşya. Hasarları gördüğünüzde kriz geçirdiniz. İki kişi çekilmesine rağmen açılmayan masa, kırık bir açılma mekanizması, kopuk menteşeler, zor açılan çekmeceler, köşeler soyuk çatlak testere kırıkları, yer yer boyanmamış yerleri olan birleşme yerleri macunlanmış öyle duran sandalyeler. Tabi bunları söylüyorsun başta hiçbir şekilde kabullenmemeleri. Tam bir hafta sonra ürünleri incelediklerinde kanepeleri teslim edelim diğer ürünler yeniden yaptıralım. Ne zaman teslim edersiniz 'en kısa zamanda'. Yani tam 4 ay sonra elimde sadece iki adet kanepe. Sonuç olarak empati noksanı bir kişi ve firmayla (Mobline) yasal süreç için gerekli işlemler yapılacaktır.

Hidayet
Hidayet
24 Haziran 2023 20:26

Allah'ın adaletine inanırım. Allah'a havale ediyorum. Benim helal param birilerine h@RAM olacaktır. Amma bu dünyada ama öbür dünyada adelet yerini bulacaktır.

16 Haziran 2023 23:31
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
10 Haziran 2024 00:17