13 Eylül 2024 15:24

MobiMall Samsun Mobilya Mağazasından aldığım mobilyalarda hata çıktı. Konsolun üst tablası kırılmış, macun ve boya işlemi yapıp göndermişler. Masanın boyası kötü, koltuk ayakları deformeli bir şekilde geldi. Eşyaları getiren ekip duvarlarıma ve tavanıma zarar verdi. Vestiyer kapağını söktü, takmadan kaçar adım gittiler. 140 bin lira para verdiğim mobilyalar resmen 2. El gibi geldi. Konsol üst tablası değiştirildi, masa tekrardan boyatıldı, koltuk ve masa ayaklarına sprey boya ile rötuş yapıldı. Tanesine 6500₺ verdiğim sandalyelerin tümü hatalı geldi. Boyaları saçma sapan lekeli, falçata izli geldi. Sandalyeler 24.08.2024 tarihinde tadilatı yapılmak üzere geri alındı, 10 gün içinde geri geleceği söylendi. Bugün 13.09.2024 ve bana 10 gün daha süreceğini söylediler. Geçici olarak başka sandalye gönderimi yapacaklarını belirttiler. Parayı alana kadar her şey iyi. Keşke herkes muhasebe birimi gibi dakik çalışsa.

Melek
Melek

Evet aynı şeyleri yaşıyorum insanlığımızdan sustuk ama görüyorum ki yalnız değilim banada ikinci elde bile almayacağım tesirinin bile daha güzel olduğu şey getirildi teslim edildi sorunsuz diye üstüne tehdide dildim feraye hanım tarafından

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Hasarlı Ve Eksik Teslim Edilen Özel Tasarım Ürünler İçin İade Talebim Reddedildi

Zeynep
20 Ağustos 2025 22:13
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Mobi Mall Satış Sonrası İletişim Ve Hizmet Fiyaskosu

Betül