Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

MJ Group Mj Gurup Üslubu Ve Aracı Nieve Aracın Sıkıntıları

22 Ağustos 2024 15:30

MJ Grubun getirdiği Nieve marka aracı 6 Temmuz'da aldım. Aldığım günden bu yana klima ile alakalı sıkıntı yaşıyorum. Uzun görüşmeler sonucunda Antalya'ya yakın olması sebebi ile Konya'daki yetkili servise götürdüm. Yaptıkları inceleme sonrası klima gazında hava olduğu için gazı boşaltıp yeni gaz dolumu ile ilk etapta soğutmaya başladı. Ancak Konya'dan çıkamadan hava sıcaklığı 36 derece üstüne çıkınca klima kendi kendine devreye girip çıkmaya başladı ve soğuma yapmadığı gibi içeride kötü bir koku yayılmaya başladı. Durumu servise geri bildirdim ve iki gün sonra tekrar aradığımda servis, merkez ile görüştüğünü ve bu durumun normal olduğunu söylediklerini bildirdi. Akabinde genel merkezi aradım, durumu anlattım; servisin dediği gibi durumun normal kabul ettiklerini söyledi. Böyle kullanacaksınız dediler. Böyle bir saçmalık olmayacağını, sıfır alınmış bir aracın böyle kullanılamayacağını, bu durumun mahkeme yoluyla çözümüne gideceğimi söylememe rağmen dalga geçer gibi konuyu kapatmaya çalıştılar. Gerekli evrakları tamamlayıp mahkeme işlemlerine başlayacağım.

Caner sonuçtan çok memnun

Uzmanparca.com Yanlış Filtre, Yanlış Adrese Gönderildi!

Caner
13 Temmuz 2024 11:08
"Cüneyt beye nezaketi ve beyefendiliği için teşekkür ederim. Yaşanan sorundan olumlu ders çıkartarak firmasını ileri taşıma hedefi gösterdiği için bir sonraki siparişiminde aynı firmadan olacağını açıkçası söyleyeyim. Yaşanan iletişim kopukluğunu çözüme kavuşturduk."

Ferdi
11 Ocak 19:39
Fazıl sonuçtan hiç memnun değil

Mj Group 7 Aydır Serviste Bekleyen Zontes Motorum İçin Çözüm Ve Değişim Talebim Var

Fazıl
17 Temmuz 14:45
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Parça Değişimi Ve Mağduriyetin Giderilmemesi

Halil
12 Haziran 17:36
Metehan sonuçtan çok memnun

Lastikpark Lastik Tamiri Hüsranı

Metehan
30 Ocak 2024 22:20
"Lastikpark genel merkezden Kenan bey benimle iletişime geçerek olayın detaylarını öğrendi. Sonrasında bayiye gerekli uyarılarda bulundu. İlgisi için kendisine teşekkür ederim."
Lastikpark Lastik Tamiri Hüsranı