Metehan sonuçtan çok memnun

Lastikpark Lastik Tamiri Hüsranı

Lastikpark Lastik Tamiri Hüsranı
30 Ocak 2024 22:20
Metehan'ın Teşekkür Mesajı
“Lastikpark genel merkezden Kenan bey benimle iletişime geçerek olayın detaylarını öğrendi. Sonrasında bayiye gerekli uyarılarda bulundu. İlgisi için kendisine teşekkür ederim.”

27.01.2024 tarihinde lastiğimin biraz inmesi sonucu bu işletmeye lastiğimi tamir ettirmek üzere gittim. İnen lastiğimi çıkardıklarında jantımda kılcal bir çatlak olduğunu, havanın oradan kaçtığını ve inik bir şekilde kullandığım için jantın lastiği içeriden yediğini, lastiğin değişmesi gerektiğini söylediler. Bunun üzerine içim rahat etmedi ve diğer jantları da kontrol etmelerini istedim. Bir jantta daha kılcal çatlak çıktı ve tüm jantlarda yamulma vardı. Bunun üzerine iki jantın kaynaklanması ve dört jantın düzeltilmesi için 4250 TL'ye anlaştık. 1,5 saate hazır olacağını söylediler. Bu süreçte değişmesi gereken lastiklerim için de fiyat vermelerini istedim. Eski lastiklerimin yanlış genişlikte olduğunu, 275 genişliğe yükseltmem gerektiğini ve tek lastiğin değişmesinin sakıncalı olduğunu, arka iki lastiği de değiştirmem gerektiğini söylediler ve iki lastik için 19.000 TL fiyat verdiler. Araştırmalarım sonucu lastiğin daha ucuz olduğunu ve bu fiyata almayacağımı söyleyince 15.000 TL'ye kadar indiler.

Değişmeyen iki lastiğimin balans ayarının ücreti de dahil 20.250 TL ödeme yaptım. Ancak vergi kaçırdıkları için bana sadece 15.000 TL'lik fatura kestiler. 1,5 saat dedikleri iş 6 saat sonunda tamamlandı ve yola çıktım. 5 dakika sonra bir lastiğim uyarı verdi ve geri döndüm. Döndüğümde yapışkanı iyi sürmedikleri için olduğunu söyleyip yapışkan sürdüler. Sonrasında eve döndüm. Ertesi gün arabayı hiç kullanmadım. 29.01.2024 pazartesi günü arabayı çalıştırdığımda aynı lastiğin tekrardan hava basıncının sıfır olduğunu gördüm ve stepnemi takıp tekrar tamiri için dükkana gittim. Lastiğimi çıkardıklarında inik havayla yüz metre gittiğim için iç kısmında bir yarık olduğunu söyleyip oraya yama yapıp tamir ettiler.

İnmesinin yine yapışkandan kaynaklı olduğunu söyleyip iyice yapıştırdılar ve bir daha sorun olursa 'siz gelmeyin, biz gelelim' dediler. Ben tekrar yola çıktım. 30.01.2024 salı günü sabahı bir diğer lastiğimin havasının sıfırlandığını görünce işletmeyi arayıp artık stepne takmakla uğraşmak istemediğimi, 'ya siz gelin ya da çekici gönderin' dedim ancak her ikisini de tabii ki yapmadılar.

30 Ocak 2024 22:17

Ben de hava pompası bulup lastiğimi şişirdim ve evimin yakınlarında tavsiye üzerine başka bir lastikçiye gittim. Bugün inen lastiğin jantın düzeltilmesi sonucu oluşan çapakların iyi temizlenmediği ve iyi bir yapışkan kullanılmadığı için indiğini söyleyip gerekli işlemleri yaptı. Sonrasında dün inen lastiğimi de kontrol etmesini rica ettim (hem jantın hem de yama yaptıkları yarığın) lastiği çıkardığımızda yaptıkları yamanın dağıldığını gördük ve lastikçi bu yarığın ancak lastiği çıkarırken oluşabileceğini arabanın yürümesiyle bir alakası olmadığını söyledi gerekli yamayı çok daha özenli bir şekilde yaptı. Son olarak kendisine diğer lastikçinin tavsiyesi üzerine 275 genişlikte lastik aldığımı onun doğru olup olmadığını sorduğumda ise lastiğin jantlarıma göre çok daha geniş olduğunu lastiğin kenarlardan taştığını ve kesinlikle yanlış bir tercih olduğunu söyledi. Sonuç olarak bu işletme kesinlikle bilgisiz yetersiz ve dürüst değil. 3 gündür lastiklerimle uğraşıyorum zaman kaybı yaşadım, değişen lastiklerim yanlış ebatta değişti, 1 lastiğimi çıkartırken yarılmasına sebep oldular, yaptığım ödemenin bir kısmı için fatura kesmediler, yaşadığım mağduriyet sırasında verdikleri sözü tutmadılar. Bu işletmeye kesinlikle adım atmayın pişman olursunuz.

02 Şubat 2024 00:22 (Şikayetten 2 gün sonra)
02 Şubat 2024 00:38

Şişli Piyalepaşa LASTİKPARK-Genç otomotiv

02 Şubat 2024 17:14

İb Ba sonuçtan hiç memnun değil

Lastikpark Fahiş Fiyata Lastik Satıyor İnsanı Aldatıyor!

30 Mart 2024 16:21

23 Ocak 2024 23:31
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 19:01
Güvensizlik Yaratan Titreşim Sorunu
Enis sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 10:19
Onat sonuçtan memnun değil

Lastikpark'ta Hayal Kırıklığı: Paramı İade Etmiyorlar!

28 Kasım 2024 04:19