Mitsubishi Heavy Klima Ses Problemi

29 Temmuz 2023 02:42

Yaklaşık 1 hafta önce Mitsubishi Heavy srk35zs-w klima aldım. 24/07/2023 tarihinde kurulum gerçekleştirildi. Klima kullanımını anlatıp servis gitti. Akşam klimayı çalıştırdığım da dış üniteden çok yüksek ses gelmeye başladı. Ertesi gün servisi aradığımda bu sesin normal olduğunu söyledim. Ben sırf ses olmasın diye o kadar para verip bu klimayı tercih ettim. Yarı fiyatındaki klimalarda bu ses yok. Katalogda yazan DB değerleriyle alakası olmayan bir ses. Komşular dahi rahatsız oldu. Sinirden klimayı kullanamaz hale geldim. Bugün de iç üniteye dış ünite arasındaki borularda yüksek bir ses fark ettim. Klimayı kullanamaz hale geldim. Bir çözüm bulunmazsa yasal yollara başvuracağım.

29 Temmuz 2023 13:27

Yazım yanlışı yapmışım servis sesin normal olduğunu söyledi ben otomatik düzeltmeye söyledim yazılmış.

31 Temmuz 2023 09:09 (Şikayetten 2 gün sonra)
01 Ağustos 2023 09:02
07 Ağustos 2023 13:46

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili yetkili servisimiz tarafından hizmet verilmiş olup, şikayetiniz çözümlenmiştir. Firmamızın ürün ve hizmetleri ile ilgili her türlü istek, öneri ve şikayetlerinizi paylaşabilirsiniz. form mhı klima sistemleri satış sonrası hizmetler müdürlüğü

21 Ağustos 2023 19:28

Bu ses normal demek çözümse çözümlenmiş oluyor. Ben daha fazla uzatmamak için bir şey demedim ama çözümlendi demek yanlış geldi bana.

21 Ağustos 2023 19:29

Ve hala borudan sanki su akıyormuş gibi yüksek bir ses var sanırım düzgün vakum yapılmadığı için. 5dk yeterli değil kanımca.

Kerim
Kerim

Aynı benim klimadan da yüksek ses geliyor Hocam

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
02 Mart 2025 21:14
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
19 Aralık 2024 14:19
"Daikin müşteri temsilcisi Leyla Hanım 26.12.2024 tarihinde beni arayarak ürün ile ilgili değişim talebimi kabul edildiğine dair bilgi verdi, yeni ürünün 7-10 gün arasında bana teslim edileceğini söyledi, Leyla hanımın ilgi ve alakası için teşekkür ederim."
Salih sonucu yetersiz buldu

Mitsubishi Klima Sorunları Ve Sürekli Arızalar