Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Ürün Bilgisi Eksikliği Ve Haksız Uygulamalarla Mağduriyet

26 Ekim 2024 20:09

Sitede ürün içeriği nasıl ne için kullanılacağı yazmıyor. Bu yüzden görevli kişiler bizzat sizinle ilgileniyor gruplar var oralara katılıyorsunuz, eğitim kazanıyorsunuz eğitimlere katılıyorsunuz bu sizin hakkınız. Ancak ürünler hakkında olumsuz dönüşlerimi paylaştım ve tepki aldım. Gruplardan çıkarıldım engellendim ve ürünleri alıp halen kullandığım halde takip edende yok. Paramı aldılar ürünlerini sattılar ama sunduğu hakları kullandırmıyorlar. Ya bayi olanın tüm haklarımı kullandırmalarını istiyorum ya da kalan ürünleri alıp paramın iade edilmesini istiyorum. Bu tamamen haksızlık. Bu markadan alışveriş yaptığım için çok pişmanım. Ürünler çok pahalı ve ürünleri uygun fiyata alabilmek için satış yapmanız gerekiyor. Yani sistem sizi iş olarak yapmaya mecbur bırakıyor.

27 Ekim 2024 20:29

Misswell ürün dönüş grubuna katıldım. Vitiligo hastasının ürünleri kullandıktan sonraki farkın fotoğrafı paylaşıldı. Ben fark göremiyorum deyince tepki aldım. Fotoğraflarda aldığım tepkiyi göreceksiniz zaten. Şu an da bütün gruplardan çıkarıldım çünkü olumsuz yorumlara tahammülleri yok.  Bu da ne kadar güvensiz olduklarını ispat ediyor. Güvenilir olan şirket her türlü yoruma açık olur ve cevap veremeyeceği hiçbir soru yoktur. Ve bundan rahatsız da olmaz.

26 Ekim 2024 20:05

İş olarak yapmaya zorluyorsunuz dediğim için S*** L*** K**** sinirlendi ve beni engelleyip gruplardan çıkardı. Bayi olduğumu ve ürünleri kullandığımı bu yüzden beni gruplara almasını ve beni takip etmelerini söyledim. Ancak zaten iş olarak yapmayı düşünmüyorsunuz o yüzden gruba ihtiyacınız yok dedi. Mesajlar duruyor gösterebilirim. Ben bayiyim ve o gruplarda durmak benim hakkım ayrıca ürün dönüşü grubunda ürün hakkında olumsuz yorum yapıp gene bu S*** L** K*** dan olumsuz tepki aldım. Ha bir de Allah rızası için deyip dini alet ederek sizi ikna etmeye çalışıyorlar. Madem niyetiniz Allah rızası madem bu ürünler güvenilir ne diye engelleme ihtiyacı hissediyorsunuz? Benim tek derdim gerçekten hastalıklara şifa olduğu için tecrübe etmek ve çevremde bir sürü ciddi hastalık geçirenlere faydası olması ümidi idi. Onlar da böyle gibi görünüyor başta ama kesinlikle amaçları para kazanmak başka bir şey değil. Ürünlere karşı güvensizdim bayi oldum ürün aldım ama tereddütlü yaklaşıyordum. Beni ürün dönüşü gruplarına aldılar ve memnun kalmadığım ürün hakkında yorum yapabilme yetkim var demek ki gruba alınan kişileri seçmiyorlar herkesi alıyorlar yani gruptaki geri dönüşler doğru demek ki dedim

27 Ekim 2024 16:49 (Şikayetten 20 saat sonra)

Konuyla ilgili gerekli görüşmeler başlatılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

27 Ekim 2024 18:06

Gelişmeyi bildireyim. Şikayetinizi silin sizinle ilgileneceğiz dendi. Üzerine hayatım hakkında hükümler verilip aşağılandım. Şikayetimi silmeyince halen gruba almadılar bende paramın iadesini istiyorum. S*** L*** K*** ise engeli kaldırıp ses atıp yeniden engelliyor. Dinlemiyorum bile. Sizce sağlam bir şirket böyle şeyler yapar mı? Benim şu an tek istediğim paramın iadesi. Bu olaylardan sonra güvenip asla bu ürünleri kullanamam.

Yorumlar (6)

Betül
Betül

Ürünlerden memnun kalmayıp olumsuz yorum yazıp niçin kullanmak istiyorsunuz o vakit?

Nursena
Nursena

Ben üç yıldır bu firmadayım hem kazanç sağlıyorum hem şifa buluyorum. Açıkçası olumsuz yorumlara çok gülüyorum 😄sakin olun arkadaşlar sponsorlarınız ya da gruplardaki diğer danışanlar birbirine hep destek oluyor. Yani destek istediğimizde bizim sponsorumuz gece 3 de olsa geri dönüş yapıyor. Harika bir sistem

Bayram
Bayram

Babamı alma deyip duruyorum satan adama firma araba hediye etmiş olan Fakir fukara bir de kandırılan halka oluyor meyve suyu gibi bir şeyi 3 bine satan hayrını göremesin

Handan
Handan

Siz daha ürünlere ilk başladığınız zaman kötü yorumlar yapıp Şikayetvar'a yazdınız ve bu şekilde bir çok insanın hakkına girdiniz zaten. Hakkınızı savunduğunuzu sanıyorsunuz ama çok büyük vebal aldınız. Ürünlerden öncelikle ben bir çok şifa buldum. Akrabalarım arkadaşlarım herkes şifalandı Ürünleri ilk kullanmaya başlayınca vücutta çalışmaya başladığı için bazı reaksiyonlar görülüyor ve bu birkaç gün sürebiliyor bunu bütün danışanlarımıza söylüyoruz Bu ürünün vücutta çalışmaya başladığını ve şifa olacağını gösteriyor. Eğer siz de en başında buraya yazıp yaygara koparmak yerine size ürünleri öneren kişiye sorsaydınız ne gruptan atılırdınız ne de yazdıklarınızı okuyup almaktan vazgeçen insanların şifasına engel olmamış olurdunuz. Allah'tan korkun ya insaf yani yazıktır. Ben firmayı sahiplerini ve Emine hanımı birebir tanıyan bir insan olarak çok hakka girdiğinizi düşünüyorum vebal aldınız. Biraz düşünü lütfen ve helallik almaya çalışın. Bu kadar şikayetçiyseniz neden hala gruplarda kalmak istiyorsunuz anlamadım

Mnthhn
Mnthhn

Hayırlı akşamlar Büşra hanım hem ürün kullanıcısı hem de şirket danışanlarından biri olarak size cevap verme ihtiyacı hissettim 1. Si henüz aldığınız ürünü 1 ay dahi kullanmadan (belki psikolojik hastalığınız sebebiyle) olumsuz yorumlar yapmaya başladınız. Gruplardan bahsetmişsiniz yaklaşık 1 aydır Sümeyra hanım efendi ve diğer başkanlar sabırla güzel ahlak ile muamelede bulundular. Tek tek her sorunuza cevaplar verildi biz grup dahilinde olanlar hepimiz şahidiz. 2. Si paramın iadesi demişsiniz ödemeyi sizin gerçekleştirmediğinizi biliyoruz hâlâ ne dava ediyorsunuz siz? Şimdi sorum şu parasını dahi vermediğiniz bir bayilik, 1 aylık dahi kullanmadığınız ürünler hakkında olumsuz yorumlar yapıp ayrıca özelden de insanlara hakarete varır şekilde mesajlarınız varken neyin hakkını dava ediyorsunuz? Ha isterseniz dava edin bakalım kim kazanacak takip etmekteyim size acil şifalar diliyorum

Büşra

Ödemeyi borç olarak arkadaşım yaptı. İşin kötüsü bu zaten. Bir kısmını ödedim ilk fırsatta diğer kısmını ödeyeceğim. Borç almışım tabii ki hak dava edeceğim bayağı mağdurum. Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın. Ve ürünleri diyet için istemiştim. Önceliğim zayıflamak başka bir konudan rahatsız değilim dediğim halde farklı ürünler verildi. Özelden yazıyormuşum öyle mi? Kendileri bana ulaştı kendileri aradı irtibat kurdu. Ayrıca Emine Saka bana hakaret etti. Emine Saka şikayetini sil sonra sana yardımcı olacağız dedi bu ne demek siz bunu algılayabiliyor musunuz? Siz de dahil insanların hastalıklarını zayıf nokta olarak görüp oradan vuruyorsunuz bu yaptığınız ne kadar doğru? Gereken her şeyi anlattım anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. Allah rızasını öne sürüyorsunuz ama haksızlık yapıyorsunuz adaletsiz Ahirette hakkımı alacağım orada görüşürüz. Daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Allah görüyor biliyor. Hakkımı alsın sizden. Demek gocunduğunuz bir şey var ki bu kadar üzerime geliyorsunuz

07 Eylül 2023 16:39