Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Miss Liya (Missliyabutik) Beyaz Pantolon Alışverişimde Karşılaştığım Sorunlar Ve Mağaza Deneyimim!

03 Haziran 2024 04:09

18 Mayıs 2024 tarihinde mağaza kapanmadan önce beyaz bir pantolon aldım. Mağazada hızlıca denedim; bedeni ve boyu güzel oldu. Kartla ödeyip fişini olduğu için atın dedim, başka renkleri geldiğinde yine alacaktım çünkü boyumdan dolayı pantolon bulmakta zorlanıyordum. Aldıktan sonra üzerinden 10 gün geçti. Sabah işe giderken hava iyi diye kombin yapayım dedim, sabah giydim ki kumaşta dikiş hatası var, üstelik bir yerde de değil bu hatalar. Mağazayı aradım, etiketini olduğu için atmıştım çünkü fişini orada attırdım, ama hesapta belli ödeme ve tarihi sahipleri görelim dedi. Götürdüm, zahmet etmişim, kullanıcı hatası denildi, bir araştırma yapılmadı. Kadın telefonla müdürüne attı. Ben pantolonu kullanmadım bile, yıkamadım ve ütülemedim. Paramı da geri istemedim çünkü ürünün aynısı ile defosuz olanla değiştirmek istedim. Mağaza müdürü, bu giyilmiş kullanıcıdan dolayı böyle dedi. Pantolonu anlamayacak kadar bilgisizsiniz. Ürününüzü yıkadım bugün ve daha çok yerleri kumaş attı. Koton ürününüz ne yazık ki üzülerek severek aldığım parça hayal kırıklığı. 700 TL benim için para değil ama sizin gibi bir mağaza adına kötü bir yaklaşım ve izlenim! Beni bir pantolon öldürmez, merak etmeyin. Annem ve arkadaşları mağazanızdan bir günde sadece bir kişi ya 3 bin tl'den fazla ürün alıyor. Artık almayacaklar bu durum düzelene kadar. Gerekirse kusurlu olarak gördüğünüz pantolon kullanıcısı olarak avukata vereceğim ki tekstil olarak kumaş araştırılacak.

Hatalı Ürün İadesinde Yaşanan Zorluklar Ve Gecikmeler

Didem
03 Nisan 18:08
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Frangimoe İade Edilmeyen Ürün Ve Kötü Müşteri Hizmeti

Kardelen
18 Mart 14:30
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
02 Temmuz 2024 22:35