Sema sonuçtan hiç memnun değil

Mion Kozmetik İade Hayal Kırıklığı

03 Nisan 2024 15:11

Migros'un kozmetik uygulaması olan Mion'dan bir fondöten satın aldım. Daha sonra renginin bana uymayacağını düşünerek iade etmek istedim. Ürünü kullanmadan, korunaklı bir şekilde paketleyip kargoya verdim. Ancak, Mion Müşteri Temsilcisi tarafından aranarak kozmetik ürünlerde iadenin olmadığı, bu yüzden iademin onaylanmayacağı söylendi. Sadece kapağını açmam (rengine bakabilmek için) kullanmakla eşdeğer tutuldu. Migros'a olan güvenimle, yeni olmasına rağmen Mion'u tercih etmiştim ve bu durumdan dolayı çok pişmanım.

03 Nisan 2024 16:24 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

03 Nisan 2024 20:42

Sizinle iletişime geçtim ve cevabınızı bekliyorum. Umarım bir çözümü kavuşuruz. İademin onaylanmasını istiyorum.

04 Nisan 2024 08:02
Mion Kozmetik İade Hayal Kırıklığı

Ürün bana geldiğinde de herhangi bir koruma bandı yoktu ama şimdi benden koruma bandının açılmamış olması isteniyor.

05 Nisan 2024 10:02

Tüm olanların üstüne bir de ürün bana yollanıyor. Siz şaka mısınız? Bana gelen üründe de koruma bandı yoktu, ben nereden bileceğim ürününü önceden açılmadığını?

19 Nisan 2024 23:19

İade koşullarını kendilerine göre belirleyip sizi yapmadığınız şeylerle suçluyorlar. 400 TLm sizde kalsın, iade istemem.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
19 Kasım 2023 00:42

Bahar
05 Ekim 2023 02:29
Migros Mion Param Gönderilmedi
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
06 Haziran 2024 18:06