İzmir Minibüsçüler Odası Gaziemir - Yeni Garaj Güzergahı Ve Şoförü Hk.

22 Ocak 2024 10:53

Gaziemir-Yeni Garaj 34**8926 plakalı aracın şoförü hakkında bu şikayeti oluşturuyorum. 5 yıldır bu dolmuş hattını kullanıyorum ve daha öncesinde de bu konu ile ilgili bir şikayet oluşturmuştum. Hiçbir şekilde dönüş yapılmamış ve bir aksiyon alınmamıştır. Yeşilova'da ikamet ediyorum ve Gaziemir alt yola gelebilmem için tek seçeneğim bu hat üzerinden dolmuş kullanmak. 22.01.2024 tarihinde sabah dolmuşa bindiğimde ücreti uzattığım sırada Gaziemir alt yol olarak belirttim ve şoför bey, baştan söyleyeyim, eğer alt yolda trafik varsa girmem dedi. Anlayışla karşılayıp alt yola gelmeden dönüş yapabileceği bir park olduğunu, orada indirilmesini rica ettim. Ancak, o yine aynı şeyi tekrarlayarak, trafik varsa düz yukarıdan gideceğini söyledi. Güzergahının alt yoldan olduğunu biliyorum ve birçok şoförle tanışıklığım bulunuyor. Gaziemir içinde 3-4 yolcu daha bindi ve alt yolda ineceklerini söyledi. Bas-konuş cihazından durumunu sorduğunda boş olduğunu öğrendi ve yolcularına 'Okullar tatil olduğu için trafik yokmuş, alt yoldan gideceğim' dedi. Sabah saatlerinde ceza yediği için dolmuşu tıklım tıklım doldurarak 'Ceza parasını çıkarmam lazım' diyerek insanları sabah sabah sıkıştırdı. Ben ücret ödüyorsam ve güzergah iş yerimin üzerinden geçiyorsa, o yoldan geçmek zorundadır. Konuyla ilgilenilmesini ve durum bilgilendirmesi için dönüş yapılmasını rica ediyorum.

15 Ocak 2024 10:47

27 Ekim 2023 10:50