Mine Soydaş Beauty Lazer Epilasyon Mağduriyeti

07 Temmuz 2023 07:33

Ocak ayında İskenderun'da b*** p*** şimdiki adıyla Mine Soydaş Beauty güzellik merkezinde epilasyona başladım. Yetkisi ve belgeleri tam olmadığı halde çalışan i*** adlı eleman (18 yaşında) seans sırasında kollarımda 2. Dereceden çok ciddi yanıklar meydana getirdi. Seans sırasında canımın acıdığını söylediğim halde durmadı. Herhangi bir jel kullanılmadı. En sonunda istemiyorum diyerek ağlayınca durdu ve cam başlıktan parçalar düşmeye başladı. Yani kırık cam başlıkla seansımı yapmıştı. Çok ciddi acılar çektim ve aynı zamanda üniversite sınavına da hazırlanıyordum. Okuluma özel derslerime devam edemedim evimden dışarı çıkamadım günlerce kollarımı bir yere koyamadığımdan uyuyamadım. Bütün hayatımı etkiledi. Üzerinden 6 ay geçmesine rağmen yanık izlerim kolumda boydan boya duruyor. Hiçbir sorumluluk almıyorlar bir insanın canına zarar vermek bu kadar kolay olmamalı. Yaz ayındayız ve ben hala kolsuz şeyler rahatlıkla giyemiyorum. Sadece bedenime değil ruhuma psikolojime de zarar verdiler. İşletmecilik bu değildir şikayetçiyim.

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 16:03
Lady Legant Beauty Epilasyon Sonrası Yüzüm Mahvoldu!
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 08:26

Yes Klinik Lazer Epilasyon İşleminde Cildimi Yaktı