Yes Klinik Lazer Epilasyon İşleminde Cildimi Yaktı

18 Ekim 2023 12:09

Nisan ayında bu klinikte lazer epilasyona başladım. İkinci seansım sonrasında dudak üstü kol ve bacaklarımda yanıklar oluştu. Bunu kendilerine ilettim, geçici olduğunu, güneş kremi kullanmaya devam etmemi söyleyip başlarından attılar. Hukuksal sürece başvuracağımı söyleyince kliniğe muayene için tekrardan çağırdılar. Onlara güvenmediğimi artık onlarla herhangi bir işlem için buluşmak istemediğimi söyledim.

Bu süreç beni psikolojik olarak o kadar yıprattı ki resmen bütün sosyal hayatımı etkiledi. Günde birkaç defa istemsizce açıp izliyorum yanıklarımı. Üzerinden üç buçuk ay geçti herhangi bir iyileşme belirtisi göstermedi. Üç ayrı doktordan lekelerim için rapor aldım. Ve en kısa sürede dava açacağım. Bana bu kadar kötü bir tecrübe yaşattıkları için çok kızgınım. Lekelerim için de aşırı derecede üzgünüm.

21 Ekim 2023 13:13 (Şikayetten 3 gün sonra)
Derya
Derya
21 Ekim 2023 15:05

Hiçbir onam formunda müşterilerinizin cildini yakmak için izin isteyemezsiniz. Hiçbir mahkeme de bu onam formunu kabul etmez. Bahsi geçen komplikasyonlar geçici iz bırakmayan komplikasyonlar değil, bire bir dış görünüşüme etki eden, kalıcı yanık izleridir. Sürecin başından beri çözüm odaklı dil kullanıp süreci sadece hızlı bir şekilde sonlandırma taraftarı oldum, bu dili kullanmam sanırım hakkımı aramayacağım intibası uyandırdı ki, hukuksal sürece başvuracağımı söyleyene kadar ciddiye alınmadım. Zaten WhatsApp yazışmalarında tüm süreç kayıtlı. Bu kliniğe başvurma sebebim hızlı bir şekilde istenmeyen tüylerimden kurtulmaktı. Yaşadığım mağduriyet sonunda da kliniğin benden istediği, yaşadığım her şeyi unutmam, bir de yanık tedavileri için, çözüm olacağına emin olmadığım bir sürece girip yöntemlerine kesinlikle güvenmediğim çalışanlarına kendimi teslim etmemdi. Gerçek dışı olarak bahsettikleri taleplerim de, ödediğim ücretin iadesi, tedavi masraflarım, yasağım psikolojik sıkıntıların ve zaman kaybımın tazminidir. İnsanların hayatını mahvedip bir de susup oturmasını beklemeleri asıl gerçek dışı olandır. Yarattıkları çözümsüzlüğün üzerine bir de mağduriyet yaşayan müşterilerini tehdit etme saygısızlığında bulunmaları ise şok edicidir. Bu sürecin peşini ne olursa olsun bırakmayacağım. Şikayeti yazdığım aynı gün Tüketici Hakem Heyeti'ne tüm belgelerimle başvurmuştum. Mahkeme süreci için ise avukatımdan dönüş beklemekteyim. Tüm gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim.

27 Haziran 2025 18:27

Yıllardır verdiğimiz kaliteli memnuniyet odaklı ve sonuç odaklı işlemlerimize aynı hassasiyet ve içtenlikle uzman kadromuz ve doktorlarımızla devam ediyor olacağız... İyi günler dileriz.

Hilal
Hilal

Merhaba Derya Hanım bu konu ile ilgili sorularım var size. Benimle mailim üzerinden iletişime geçerseniz çok sevinirim. [email protected]

08 Mayıs 2024 15:34

08 Haziran 2023 12:51
Emine sonuçtan hiç memnun değil

İğneli Epilasyon Sonrası Kalıcı Yanık İzleriyle Mağduriyet

31 Temmuz 2025 11:19