Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Milli Piyango Hatanın Düzeltilmesi Ve Mağduriyetin Giderilmesi

Milli Piyango Hatanın Düzeltilmesi Ve Mağduriyetin Giderilmesi
20 Ocak 2024 17:31

Milli Piyango uygulamasını kullanıyorum. Online oyun olan Büyülü Kış oyunu oynarken hata mesajı aldım. Ve hata mesajının ekran görüntüsünü aldım. Ve müşteri hizmetlerini aradım. Bana ekran görüntüsünü Destek İletişim merkezine email olarak gönder dediler. Gönderdim.
İki saat sonra Mesaj geldi. Değerli müşterimiz. Online web veya mobil uygulamalardaki. Kazı kazan. Aynı bayilerdeki kazı kazan gibidir. Satın aldığınız da işlem yapılır. Dedi. Yani oyun donsa bile kazanırsanız geçerli Yazan bir e-mail Gönderdiler. Ben de cevaben. Bayi den aldığım kazı kazan da kaybettiğimi görebiliyorum. Bana 20.01.2024 saat öğleden önce 11:46 kaybettiğim online kazı kazan oyunun ekran görüntüsünü göndermenizi talep ediyorum diye cevap yazdım...
İyi ki ekran görüntüsünü çekmişim.
Çünkü ekran görüntüsün de (bilet tutarı alınamadı. Hesabınıza bağlanmakta sorun yaşıyoruz. Lütfen tekrar dene. Yazıyor du.
Tamam a bastım sistem beni çıkarttı tekrar girdiğimde 224 TL 06 kuruş olan bakiyem. 24 TL 06 kuruş kalmış yani hata mesajı ile yapılan işlemler tutarsız. Ben onlara ekran görüntüsünü gönderdim fakat onlar bana kaybettiğim oyunun ekran görüntüsünü atamadı.
Taktiri Milli Piyango idaresine bırakıyorum. Saygılarımla.

20 Ocak 2024 21:39
milli-piyango-hatanin-duzeltilmesi-ve-magduriyetin-giderilmesi-1.jpg

Milli Piyango Destek İletişim merkezi bana gönderdiği cevap email Ekran görüntüsü aşağıdaki ekte. Ve benim onlara gönderdiğim ekran görüntüsü de ekte. Ben şeffaf bir şekilde ispat ediyorum. Fakat karşı taraf benim kaybettiğime dahil Herhangi bir ispat sunamıyor. Aradaki. İletişim ve donma sorunun da ya ben büyük bir ikramiye kazandıysam. Kaybettin deyip geçiştirme oluyor mu. 200 TL de değilim. Fakat bu sorumsuzca davranışı kabul etmiyorum.

21 Ocak 2024 11:58 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz bizim için değerlidir. Bizimle ilgili görüş, öneri ve düşüncelerinizi müşteri destek hattımızdan iletebilirsiniz. Bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Milli Piyango Online Destek Ekibi

21 Ocak 2024 12:20
milli-piyango-hatanin-duzeltilmesi-ve-magduriyetin-giderilmesi-1.jpg

Burada büyük bir hata var. Ve bunun düzeltilmesini istiyorum. Çünkü ekran görüntüsün de açıkça görülüyor. (Bilet tutarı alınamadı). Bağlantı sorunu var. Lütfen tekrar deneyin. Tamam dedim sistem beni çıkarttı tekrar girdiğimde 24 TL 06 kuruş. Bakiyem kalmış. Eğer hata mesajı da gibi ( bilet tutarı alınamadı ise bağlantı sorunu var ise sistem beni çıkarttıktan sonra nasıl oluyor da benim bakiyem 224 TL 06 kuruş dan 24 TL 06 a iniyor. Ben kaybetmiş olduğum 200 TL lik oyunun ekran görüntüsünü istiyorum. Çünkü hata mesajı aldığım dan sonra olanlar muamma. Çünkü ben hata mesajı ve aradaki sistem donmasın da bilinmezin de büyük bir ikramiye olabileceğini sizin bana görüntüleri paylaşmamanız. İle düşünüyorum. Ve destek. Hattı şans oyunu gibi küçümseyen. Bir ifadeyle yaklaşımını hiç hoş bulmadım. Şans ile sistem kaynaklı hata nasıl oluyor da aynı düşüncede olur.

09 Şubat 2024 20:10
milli-piyango-hatanin-duzeltilmesi-ve-magduriyetin-giderilmesi-1.jpg

Milli Piyango destek hizmetlerini ile ilgili mesajların ekran görüntüsünü. Önce benden teknik detaylar istediler ben de bütün teknik detaylar onlara gönderdim. Sandım ki herhalde sorunu çözecekler. Mobil telefonum bilgilerini ve büyülü kış kazı kazan oyunun da sistem donması ile aldığım ekran görüntüsünü gönderdim. Bu kadar detaylı bilgi istediklerine göre kesin çözecekler. Fakat gelen mesaj yukarıdaki ekran görüntüsün de efendim şans mış talih miş. Donmuş olsa da kazanırsanız geçerli imiş. Gibi hayal kırıklığı bir yanıt. Ne sunduysam olmadı ; ekran görüntüsünü de alanı bilet tutarı alınamadı hesabınıza ulaşılamıyor yazmış olsa da Sürekli bana satın aldın bileti diye mesaj gönderiyorlar. 200 de değilim ben normal bir vatandaş olarak, online kazı kazan oyunu oynatan bir kuruluşun sistem hatası mesajını ekran görüntüsünü alarak belki teknik bir hatadır sorunu çözerler diye alıyorum. Fakat onlar şans talih baht gibi talihsiz ifadeler ile geçiştirme derdin de o zaman ben şunu düşünüyorum. Hata mesajı aldığım da -tamam- butonuna tıklayarak sistem beni çıkarttığın da arada geçen zaman nı bana ispat edilemediğinden. Ben büyük bir ikramiye kazandığı mı düşünüyorum. Aksini ispat etmek onların elinde.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Milli Piyango Millipiyangoonline.com Hatasını Kabul Etmiyor

14 Eylül 2023 21:27
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 18:18
Milli Piyango Hesabımdan Para Çektim Hesabıma Geçmedi
Milli Piyango Hesabımdan Para Çektim Hesabıma Geçmedi
Sebahattin sonuçtan hiç memnun değil

Sebahattin
10 Ağustos 2024 02:56
Gülseren sonuçtan memnun

Kazı Kazan Oyunlarında Sürekli Kayıp Ve Destek Eksikliği

Gülseren
06 Ağustos 2025 21:55
"Çözüm odaklı bir arama oldu müşteri temsilcisine çok teşekkür ederim Milli Piyango idaresi uygulamasına da teşekkür ederim. Sorunum çözüldü telafi için de gerekenin yapılacağı söylendi gerçekten ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kazı Kazan Oyunlarında Sürekli Karşılaşılan Sorunlar Ve İletişimsizlik

10 Şubat 2025 22:35