Tokat Milli Eğitim Müdürlüğü,26Haziran Ortaokulu

23 Ağustos 2023 20:43

Tokat MEB
Tokat Merkez 26 Haziran Orta okulu ve ilkokulu aynı binada bulunmakta ve giriş çıkışlar teneffüsler aynı saattedir. Bu sebeple ilkokul öğrencileri ezilmekte büyük orta okul öğrencileri tarafından şiddete uğramakta okul aşırı kalabalık olduğundan şiddete uğrayan öğrenci nöbetçi öğretmene şikayette bulunduğunda suçlu öğrenciyi bulup disiplin işlemleri başlatmayı bırakın uyaramıyoruz bile. Bu da büyük öğrencilerin yaptıkları yanlarına kâr kaldığı için şiddet olayları artmakta küçük öğrenciler ise her teneffüs başıma bir şey gelmesin diye dua ederek teneffüse çıkmakta. Ortaokul ve sınıf öğretmenleri nöbet tutarken zorlanmakta teneffüsler kaostan farksız geçmektedir. Ayrıca pedagojik olarak da büyük ergenliğe girmek üzere olan öğrencilerle ufak öğrencilerin aynı binada olması tehlike arz etmektedir. Tuvaletler ayrı olmasına rağmen o kalabalık ve kaosta maalesef küçüklerin tuvaletleri büyükler tarafından kullanılmakta. Tokat MEB neredeyse her mahalleye yeni okul yaptı ya da yeniledi. Bir tane dahi bildiğim ilk ve ortaokul aynı binada okul kalmadı. Neden Tokat MEB 26 Haziran Ortaokul ve ilkokulunu ayırmıyor. Ben bir veli olarak çocuğumun başına gelebilecek en ufak bir olayda Tokat MEB i sorumlu tutacağım. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Yavuz
Yavuz

Öğretmen için kesinlikle soruşturma açılması gerekiyor biz çocuklarımızı geleceğe kazandırmak için okula gönderiyoruz öğretmen olmasını bilmeyen insanların elinde ziyan olsun diye değil gereken işlemin en kısa sürede yapılmasını istiyoruz aksi takdirde milli egitim bakanlığı cumhurbaşkanlığı yazabildiğimiz her yere yazacağım ve destek olan herkes öğretmeni koruyan herkesle de sonuna kadar şikayetlerimle uğraşacağım.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Çocuklar Soğuk Ve Yağmurlu Havalarda Dışarıda Bekletiliyor

24 Mart 2024 23:44

Öğretmenin İlgisizliği Nedeniyle Çocuğum Okuldan Soğudu