Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Bahçelievler Atatürk İ. Ö. O Yasal Olmayan Para İsteme

25 Temmuz 2024 15:35

İstanbul/Bahçelievler Atatürk İlköğretim Okulu'na kızımı anaokuluna yazdırmak istiyorum. 2.600 TL bağış adı altında kayıt parası istiyorlar. Vermezseniz kayıt etmeyiz diyorlar. MEB'i arıyorum, sadece 650 TL aylık ücret var, onun haricinde bir ücret yok deniyor. Tamam, 650 TL'yi anladık ama 2.600 TL kayıt parası nedir? Neymiş, devlet bu okula yardım etmiyormuş, kendi başınızın çaresine bakın diyormuş. WC temizliği, WC kağıdı gibi giderler için harcanacakmış. Böyle bir şey olabilir mi? Bir devlet adamı devletini kötüler mi? Lütfen buradan yetkililere sesleniyorum, bu okul yönetimine gerekeni yapın, rica ediyorum. Herkesin durumu belli zaten, ekonomi kötü, milletin cebindeki parayı bu şekilde almaya çalışıyorlar. Neymiş bağışmış, koskoca MEB diyor kayıt ücreti yok diye, sen müdür olarak kayıt alamıyoruz diyorsun. 7-8 defa gittik, hep aynı şekilde karşılandık. Lütfen konuya el atabilir misiniz?

29 Temmuz 2024 23:07

31 Ağustos 2023 14:17